I anstendighetens navn

Det griner imot en på alle nettsteder, skulle tro det var verdenskrig. Er jeg mindre begavet, eller er verden gått av hengslene? Det foresvever meg at kun ett scenario er riktig. Og jeg er ikke mindre begavet.

Når en hel verden går av skaftet, og avisene bruker krigstyper så man skulle tro Iran og USA hadde gått til krig, – og så er det bare en bitteliten gruppe mennesker som skal brenne en bunke papirer med trykksverte, da er det noe galt et sted.

Jeg tror det gale er at man har lagt seg flat for islam. Fordi dette er muslimenes ønske: de vil ha konfrontasjon, de vil ha sin vilje igjennom, de vil at Allah skal vinne, og så må de hjelpe til litt. For sjøl greier han ikke noe, stein dau som han er.

For en syk verden det skal bli etterhvert som mullahene og imamene får mer makt. For vi, dumme som vi er, gir dem alt de peker på. Nå må det bli motstand! Nå må vi sette foten ned! Nå må vi si stopp en halv her, vi gjør som vi vil i våre egne land!

Helt bortsett fra bokbrenningen.

Dagbladet
Aftenposten
VG

Dette innlegget ble publisert i Islam og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.