Bedre sent enn aldri

Jus-professor Fredrik Seierstad er engasjert av UD for å vurdere hvordan EØS-avtalen virker. Nå, i 2010, et par tiår etter at avtalen ble inngått.

Vel, bedre sent enn aldri sier nå jeg.

Men helt i stil med norske regjeringers politikk ellers: prøv alt du kan å innføre betydningsfulle endringer, uten en skikkelig konsekvensanalyse. Jfr det pågående sosiale eksperimentet: ta inn flest mulig mennesker fra andre kulturer, blås i kontrollen og blås i hva vi egentlig trenger eller hva landet tåler, sosialt sett. Si til folk at vi trenger dem og at det er bra for landet. Får vi problemer, si at folket er for negative til de nye menneskene. Si til folk at de må begynne å like kulturen deres.

ABC Nyheter: Hvor blir det av suvereniteten?

Dette innlegget ble publisert i Samfunn / politikk og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.