Ville vi dette?

Halvannet år og fire operasjoner etter at sønnen ble skutt i beinet, kan han fortsatt bare gå korte strekninger. Nå vil Grete Olsen vise hva en skuddskade virkelig er.

Under overskriften «Dette er virkeligheten» i Dagbladet forteller moren til ett av ofrene etter skyteepisoden i Oslo sentrum 28. februar i fjor om de forferdelige skadene sønnen hennes Richard fikk av én enkelt kule. Det er helt forferdelig.

Det finnes en masse kriminalitet i Norge, ugjerninger som begås av nordmenn, bevares. Vi er ganske rå vi altså. Men i akkurat denne saken var det ikke nordmenn. Det begynte som Nettavisen skriver, slik:

Ved stengetid havnet en gruppe menn av afrikansk opprinnelse i klammeri…

Skjøt vilt rundt seg
– Det var en tildragelse mellom fire-fem etniske nordmenn og fire-fem menn av afrikansk opprinnelse. Den ene afrikaneren tok frem en pistol og skjøt vilt rundt seg, sier vaktleder ved sentralvakten ved Oslo politidistrikt Lennart Kyrdalen til iOslo.no

Poenget er som så mange ganger før: de som satte i gang denne enorme innvandringsbølgen, for det er det vi snakker om, – spurte de oss om vi ville ha det sånn? Fortalte de i det hele tatt oss om planene sine? Eller som Tybring-Gjedde sa i sin kronikk i Aftenposten: Hva var galt med norsk kultur, siden dere er fast bestemt på å erstatte den med noe dere kaller flerkultur?

Det Richard Olsen lider av er en direkte følge av innvandringsbølgen, – det hadde ikke skjedd om ikke disse «fire-fem menn av afrikansk opprinnelse» hadde vært på Karl Johan. Til side med alle «men» og bortforklaringer akkurat nå, Olsen har sine smerter og sin skade og tror deg ikke.

Det kommer mer av sånt. Vi har allerede hatt en del. Knivstikkingen på trikken i Oslo, drap og store skader. Flykapring hvor innvandreren ble overmannet i siste liten før flyet gikk i bakken. Voldtektsbølge i Oslo, – innvandrere tatt. Det var bare et under at ingen ble drept, så rå var overfallene. Alle voldtektene på asylmottakene. Brannstiftelsene, opptøyene. Narkohandelen i Oslo sentrum, som vår høflige justisminister bare ser gjennom fingrene med. Og mange, mange andre saker.

Var det sånn vi ville ha det?

Dette innlegget ble publisert i Innvandring og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.