Texas i Malmö

I Malmö har situasjonen for lengst kommet fullstendig ut av kontroll. Alt har sin pris. Å være sosialkontor for all verdens flyktninger og påståtte flyktninger også. Også om de politisk korrekte fnyser, om de kaller alle rasister som kritiserer og setter spørsmål med den manglende kontrollen med innvandring. Hvem betaler? Medelsvendssons døtre har betalt en høy pris, med tusenvis av voldtekter er Sverige i verdenstoppen for grover overfallsvoldtekter. Svenskene har hatt enormt mange bankran, så mange at det nærmest blir forbigått i stillhet, – hva er så spesielt med et bankran, liksom? Det skjer jo hver dag. Så Rosengård da. Her har politiet og det offentlige, som ambulansetjeneste og helsevesen, for lengst mistet kontrollen. Her ruler muslimene.

Skyting har det jo vært lenge rundt i Sverige. Nå har det gått helt av skaftet, denne gangen er det mørkhudede innvandrere som blir skutt. Og politisk korrekte som svenskene er, leter man straks etter synderen i de høyreekstreme miljøene. For de finnes, javisst. Men det finnes et annet ekstremt miljø, som er mye, mye større. Nemlig blant muslimske innvandrere. Det er ingen miljøer som er mer rasistisk og diskriminerende enn disse. Gå til samtlige arabiske land eller muslimske og se om du finner mange jøder der. Se på Sudan. Se på Egypt hvordan de terroriserer kopterne. Se på kurdernes situasjon. Se på sunnienes kamp mot sjia’ene og motsatt, for ikke å snakke om dissentere innen islam, som Baha’i og lignende. Det er enormt mye hat, diskriminering og rasisme i innvandrermiljøene.

Svensken Thomas Nydahl skriver på document.no noe som er et tankekors:

Det som upprör mig är massmediernas totala oförmåga att peka på att det rör sig om två parallella skeenden, som kanske inte ens har minsta förbindelse: en (två eller fler?) som går runt och skjuter folk (15 eller 16 är drabbade nu) och sedan de gängrelaterade skottlossningarna (runt 30 på ett år) i kampen om knarket, krogarna, makten. Varför ska det vara så svårt att förstå och skilja dessa skeenden åt?

Jag tror nog att man medvetet blandar bort korten nu. Styrande män och kvinnor vet instinktivt att de förlorat kontrollen i Malmö. Kvällar och nätter är det albanska, kurdiska, turkiska, arabiska, serbiska nätverk, klaner och ligor som styr sina respektive delar av Malmö med järnhand. Förstår de inte ens orsaken till att en enskild skytt inte skulle våga sig på att gå runt i Rosengård och skjuta? Han skulle bli slaktad som en kanin direkt.

Så får vi se da, hvis politiet finner ut hvem som står bak, om det er en etnisk, hvit svenske, eller en innvandrer.

Dette innlegget ble publisert i Innvandring og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.