Gi oss pusten tilbake

Jan Bøhler får henvendelser fra innvandrere også nå. Budskapet de kommer med er rene Frp-budskapet.

Det er ikke så lett å kalle dem rasister, og det er heller ikke så lett å ta avstand fra dem som det er å ta avstand fra og uttrykke avsky for Frp. Kan en innvandrer være innvandrerfiendlig? Kan ikke være så lett dette…

Så nå føler AP-mannen at han må ta grep, som det kalles i de kretser.

Flere personer med innvandrerbakgrunn har tatt kontakt med Oslo Aps leder Jan Bøhler og uttrykt bekymring over økende radikalisering i muslimske miljøer.

Jan Bøhler, som ved siden av å være leder i Oslo Ap også er nestleder i Stortingets justiskomité, sier til Aftenposten at det er nødvendig å gjøre mer for å forebygge framveksten av ekstreme islamistiske miljøer i Norge.

Som en som har påpekt det hårreisende i innvandringspolitikken og kritisert sittende regjeringer i årevis for manglende plan, mangel på konsekvensanalyse, mangel på vilje til å innse de problemene innvandringen uvilkårlig fører med seg, lyder dette patetisk.

«Må gjøre mer» – hele Europa har gått i den samme fellen: gjør mer, gjør mer! Man kritiserer heftig dem som holder innvandringen noe mer fra livet (jfr. f. eks. brunmalingen av sveitserne da de nektet bygging av islamske bønnetårn) – og verst i klassen er Sverige med sitt enormt store hjerte for asylanter fra alle verdens hjørner. De er så viktig for sosialdemokratiet i øst, at de 6000 blonde svenske jentene som ble voldtatt i 2009 ikke er viktig nok til å ta saken opp til ny vurdering. Ikke det en gang. Så ivrige er de etter å hjelpe verden at de godt på vei har ødelagt sitt eget land. Kan noen med hånden på hjertet kalle Malmö for en ressurs etter slik det nå har blitt? Byen er jo i høy grad et område hvor folk flykter fra. Folk er flyktninger inne i Sverige.

– Må gjøre mer. Gi mer penger? Flere ungdomsklubber? Mer støtte til muslimske foreninger som har ca 20% av det medlemstallet de søker støtte for? Mer dialog? På «dialog»møtene møter knapt en eneste muslim opp, men resten har dialog så det holder. De snakker og de snakker.

I mellomtiden foregår det altså «økende radikalisering». Altså det stikk motsatte av integrering. Tendensen er økende, ikke minkende. Altså til tross for alle bevilgningene og alle «må gjøre mer» – for det har sosialdemokratiet i Europa messet i 40 år nå.

Gi oss en pause, Bøhler. La oss integrere de innvandrerne som er her nå. La oss sperre grensene for asylanter til vi får hodet over vannet igjen og får pusten tilbake. La oss våge å bli litt upopulære blant besservisserne på Blindern og ellers hvor det måtte være, i FN og EU. La oss få igjen kontrollen i landet vårt, la oss konsolidere litt så vi kan ta oss av dem som allerede er her, så kan vi hjelpe flere etterpå. Ingen er tjent med at vi ender som et langt på vei ødelagt land sammen med søta bror.

Aftenposten: Varsler om flere ekstremister

Dette innlegget ble publisert i Innvandring, Islam, Samfunn / politikk og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.