Paranoia?

At norsk akademia er politisk korrekt er så sin sak. Spørsmålet er hvor langt man skal gå i denne korrektheten før man blir en tåpe.

Min påstand er at denne uttalelsen kvalifiserer til medlemsskap i «dagens dust», «dagens kaktus» og «dagens sitat» og hva enn det måtte være av dagens dummeste uttalelse, kanskje årets. Ole O. Moen er en meget sterk kandidat til alle disse med sin paranoia-uttalelse i VG.

Man kan være uenig i mangt. Man kan synes ting går for langt. Men at det skulle være paranoia som ligger bak USAs overvåkning, det blir for dumt. Særlig sett på bakgrunn av de siste dagers avdekking av bombeplott, i fall man skulle ha glemt Twin Towers, London, Madrid, Mumbai, Göteborg, – bare for å nevne en håndfull grufulle hendelser eller trusler om slike.

Vi snakker om tusenvis av levende, uskyldige mennesker som har mistet livet eller helsen i hatefulle angrep fra religiøse fanatikere, og mange ganger flere som har mistet sine kjære og fått ødelagt sine liv. Å bruke de midler man har til disposisjon for å uskadeliggjøre potensielle terorister har neppe noe med paranoia å gjøre.

Dette innlegget ble publisert i Islam, Samfunn / politikk, Terrorisme. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.