Rabulistene i Sveits. Eller?

Sveitserne rabulerer igjen. Disse umenneskelige særingene midt i Europa, som ikke vil være med i EU, og nekter muslimene å bygge flere minareter i det kristne landet som ble dannet i 1291. Nå er de på banen med et forslag som, hvis det blir vedtatt, vil føre til en automatisk utvisning av utlendinger som begår visse kriminelle handlinger.

Det dreier seg ikke om tyveri og feilparkeringer, men alvorlige seksuelle overgrep, voldshandlinger som ran, narkotikasmugling, misbruk av sosialhjelp.

Lovforslaget er kritisert av regjeringen, sosialistpartiet (ja, hvem tvilte på det?) og Amnesty Internasjonalt (må nesten tilføye her også, dessverre: – var det noen som tvilte på det?)

Bak forslaget, som ser ut til å få klart flertall ifølge sveitsiske meningsmålinger, står det høyrepopulistiske Sveitsisk folkeparti SVP.

– Det er veldig enkelt. Vi mener folk vi ønsker velkommen til Sveits, må respektere landets lover og regler, sier SVP-representanten Fabrice Moscheni til nyhetsbyrået AFP.

– Hvis du inviterer noen til ditt eget hjem, og han kommer og ødelegger alt, så tror jeg ikke du vil at han skal komme tilbake, tilføyer han.

Saken er at det underlige, det syke, det sprø, det uforståelige i denne situasjonen, – det absurde er at man overhodet vurderer dette som om det skulle være noe kritikkverdig, noe betenkelig, noe umoralsk ved forslaget.

Tvert imot, – utvise drittsekker? Er det virkelig noen som er imot det? Er det virkelig mulig at noen går i bresjen for at et land som tar imot gjester, før på dem, tilbyr dem trygghet, frihet, økonomisk bistand, varme, mat, – ikke skulle få sette kriteriene for hvem de ønsker å ta inn i landet sitt? Er det virkelig noen i denne verden som sloss med nebb og klør for at folk ikke skal få sette krav til innvandrerne? Selv ikke de mest grunnleggende, – her snakker vi ikke om ekstraforpleining eller språkundervisning, det er de alvorligste av de verste forbrytelser man kan begå.

Det er en underlig verden vi lever i.

Dagbladet (NTB): Kan bli automatisk utvisning av utlendinger som begår forbrytelser
Omstridt forslag i sveitsisk folkeavstemning.

VG: Et klart flertall sa ja
Vårt Land

Dette innlegget ble publisert i Innvandring, Samfunn / politikk. Bokmerk permalenken.

16 svar til Rabulistene i Sveits. Eller?

 1. Asdic sier:

  Dette forbauser meg.

  «Resultatet fra alle 26 kantoner viser at loven fikk flertall i søndagens folkeavstemningen med 52,9 mot 47,1 prosent. Kun seks av kantonene avviste lovforslaget.»

  Hva tenker de 47.1%? Individer fra MØ er overepresentert i alle europeiske fengseler.

  «Loven innebærer at utlendinger som blir funnet skyldige i voldtekt, alvorlige seksuelle overgrep, alvorlige voldshandlinger, narkotikasmugling og misbruk av sosialhjelp, uten unntak skal måtte forlate landet.»

  Er dette individer som sveitzerne er nødt til å ha innsnfor sine grenser? Sosialhjelpmottagere er skjeldent produktive, med unntak av barnekull.

 2. Willy sier:

  Det er ikke så selvsagt. Sverige har ikke kapasitet til å holde svensk lov gjeldende i Rosengård, langt derfra. De har mistet kontrollen, i den grad at vanlige svensker ikke tør gå der, og det er ekstremt mye vold og opptøyer der, – det samme har du i Danmark der du har mange innvandrere konsentrert, det samme har man en masse av i Frankrike (men i Sverige og Norge skriver avisene knapt om det, og forteller om mangel på tilbud, jobber og underholdning til de unge, mens alle som kan tenke selv ser at dette er rasende muslimer, som alle andre steder der er muslimer ansamlet.)

  Du kan ikke sammenligne den lille minoriteten jøder mot den svære gruppen muslimer rett og slett fordi vi snakker om helt forskjellig antall. Og du kan ikke sammenligne jøder, som er truet, trakassert og beskutt hovedsaklig av muslimer, mens muslimene selv ikke er truet eller trakassert på noen måte, men tvert imot får langt mer oppmerksomhet og tilbud enn noen annen gruppe.

  Jeg avslutter denne diskusjonen nå, dels fordi programvaren ikke tillater nestede diskusjoner mer enn 10 trinn. Tiden får vise om du har rett og jeg feil. Skjønner du ikke hvor det går med Sverige får du komme tilbake om ti år, så får vi se, – om de ikke endrer politikken sin. Nå har jo folket fått SD i posisjon, det tror jeg kommer til å øke. Samme tendensen ser vi her, – og i DK. Sosialdemokratiet har spilt falitt.

 3. Eldorado sier:

  Självklart har vi den kapaciteten. Problemet är att vi använder den kapacitet som finns i varje medborgare i länderna.
  Varenda en av dessa har ansvar för att sprida de värderingar och de lagar som gäller i respektive land.

  Hu många judar har flyttat ut ur Sverige de senaste 10 åren? Hur många muslimer har flyttat ut under samma tid? Hur många har totalt flyttat ut ur Sverige under dessa år?

 4. Willy sier:

  Nei, det overrasker på ingen måte, det er jo helt opp i dagen at det du sier er riktig. Derfr er jeg sterkt imot en så uhemmet innvandring som ikke tar på alvor de problemene som du skriver om. For det er ikke snakk om at det tas på alvor. Da hadde man aldri akseptert en slik økning i forbrytelser som går utover den etnisk svenske lokalbefolkningen (jfr diskusjon om voldtekter i Sverige.)

  Sverige, Norge eller Danmark har på ingen måte kapasitet til å fungere som oppdragelsesanstalt eller psykoanalytisk forsøksstasjon for menn med lav utdannelse som kommer fra alle verdens hjørner og søker lykken i Norge, og bringer med seg et verdisyn som koster våre blonde døtres dyd og i noen tilfeller livet.

  DET er mitt poeng. Ikke at svarte eller brune er verre enn andre.

  Vi har ikke kapasitet i Norden til å være sosialstasjon for dem som har problemer med å følge lovene. Vi har ikke kapasitet til det. Jødene for eksempel, flykter fra Sverige, som en følge av innvandreres, spesielt dem fra Midtøsten, med islam som religion, antisemittisk hatkriminalitet. Når Sverige ikke kan holde muslimene tilstrekkelig i ørene svikter de jødene, en annen minoritet, og hele argumentasjonen med humanisme faller totalt i grus. Dette er til en viss grad også begynt å skje i Norge. Det er en falitterklæring for det fargerike fellesskapet. Det sparker beina under hele tesen med multikulturalisme. Sammen med volden og gettoene.

 5. Eldorado sier:

  För diskussionens skulle är det väldigt bra att du skiljer på fakta och vad du tror.
  Om du tar dig lite tid att analysera brottstatistik så kommer du förmidligen bli överraskad.

  De flesta våldtälter begås av män. Män med höga inkomster förekommer sällan som våldtäktsmän. Män med låg utbildning är överrepresenterade som gärningsmän.
  Det är alltså män med låg utbildning och låg inkomst som skall jagas, fängslas och eventuellt utvisas.

  Procentuellt hittar du fler invandrare som uppfyller dessa kriteria än blonda nordbor, vilket är en orsak till högre kriminalitet bland dessa. Det är alltså inte religion eller hudfärg som är något avgörande kriteria.
  Jämför gärna med den svarta befolkningen i USA. Se detta som en av föklaringarna till problematiken, men jag accepterar INTE att det ursäktar ett enda litet brott.

 6. Willy sier:

  «Siffran jag har i huvudet är att ca 6000 våldtäkter blev anmälda i Sverige under 2009. Majoriteten av dessa utfördes av mer eller mindre blonda killar.»

  Vel vel Hans. Du får tro på om du vil. Jeg tror det ikke. Diskusjonen om Sverige, med sin eksplosive innvandring, skulle ligge på verdenstoppen i antall anmeldte voldtekter, uten at det har med innvandrerne å gjøre, gidder ikke jeg diskutere, du får finne andre. Du er sånn sett en typisk representant for det synet jeg tror er årsaken til at Sverige er som det er. Man tør ikke kalle en spade en spade.

  Good luck med multikulturalismen, håper broderfolket tar til fornuften, det får jo enorme følger for hele Skandinavia hva som skjer i Sverige.

 7. Eldorado sier:

  Siffran jag har i huvudet är att ca 6000 våldtäkter blev anmälda i Sverige under 2009. Majoriteten av dessa utfördes av mer eller mindre blonda killar (ärligt talat tycker jag också dessa skulle slängas ur landet om någon ville ha ta emot)
  Införandet av en automatisk utvisning hade därmed tyvärr inte kunnat rädda några 5000 kvinnor från våldtäkt. Tyvärr så är även en automatisk utvisning omöjlig innan gärningen är utförd. Möjligen kan man göra som Sverige på 30 talet, låta personer med annan religon få en stämpel i passet och bli avvisad vid gränsen. Istället för ett J kan lämpligen ett M användas…

  Tyvärr är religionsmotsättningar en anledning till krig, vi har väl haft ganska många även inom den «kristna» världen, så vi har ingat att vara stoltare över. Vi började tidigt med korsriddare i MÖ

  Jodå det schweiziska folket har ett utmärkt demokratiskt system. Redan 1971 fick kvinnor allmän rösträtt på riksnivå. Kantonen Appenzell Innerrhoden införde nymodigheten 1990 lokalt.
  Ett beslut behöver inte vara rätt för att det är demokratiskt….

 8. Willy sier:

  «Det Amnesty och nära hälften av de schweiziska medborgarna inte gillar är att det sker med automatik.»

  Godt at over halvparten (som faktisk er mye tatt i betraktning at mange ikke stemmer eller engasjerer seg) ønsker å hive dem ut på automatikk. Det hadde spart kanskje 5000 unge blonde svenske kvinner fra å ha blitt voldtatt i 2009 om svenskene hadde hatt såpass vett som sveitserne. Men det bryr de ikke seg så mye om, de «som gillar olika» – det er viktigere å gilla de olika enn å bry seg. Svenskene har blitt en pariakaste i sitt eget land på sett og vis.

  Det finnes ikke noe land hvor «mångkulturen blomstrar» hvis det er mange nok muslimer med i bildet. At muslimer kan leve i fred med andre, eller har gjort det er en myte.

  Derfor er det godt at noen land har et demokrati som fungerer, – det er det som er årsaken til at sveitserne fikk vedtatt denne loven. Men det er krefter som rører på seg i de fleste andre land også nå.

 9. Eldorado sier:

  Det är egentligen ytterst få (ingen?) som sätter sig emot att importerade brottslingar skall utvisas. Den lagen finns ju redan och används i såväl Schweiz som många andra länder.
  Det Amnesty och nära hälften av de schweiziska medborgarna inte gillar är att det sker med automatik.

  Intressant är också att ekonomisk brottslighet skall inte ge utvisning per automatik. Undrar varför.

  Generellt sätt är annars Schweiz ett land där mångkulturen blomstrar (även om katoliker och protestanter ibland har krigat). Bara insikten att landet har tre officiella språk och att även engelska fungerar utmärkt åtminsone i de större orterna.

 10. Plasticman sier:

  Norge…. vel. det er for mange eldre i norge i aldern ~40-90…
  de stemmer jo AP. spør du hvorfor så besvarer de dfet slik: Jeg har gjort det så lenge jeg kan huske…trokke det er noe bedre de andre partiene tilbyr jeg altså…

  Det er på tide at vi tar vår rett som unge. Norge er VÅR arv akkurat på samme måte som når min 4 åring er myndig og stemme, er stemme retten min bare et privliegium til å stemme frem det som utgjør den beste veiden for henne…
  ikke alt fra de andre velferdsels illusjonistene som lover oss en god slutt på livet.
  slutten er aldri god.. det burde vi da faen vite nå 200 000 år etter vi skulle ha fattet det……

 11. Relay sier:

  «Hvordan klarte det europeiske landet med minst islamsk befolkning og så og si ingen religiøs ekstremisme å vedta en slik lov, når land som Frankrike og Sverige ikke engang tør å tenke på slike forslag?» (http://liberalverden.blogspot.com/2010/11/en-god-lov-for-sveits.html)

  Ganske enkelt: fordi muslimer foreløpig i Sveits ikke er blitt den pressgruppen med tilsvarende makt vi finner i Franskrike, England og f.eks Sverige. Sveits har forstått betydningen av profylakse: forebygge hva som på sikt kan bli uønskede muligheter.

  Det samme gjelder burka- og niqab- debatten; et forbud nå vil være langt mer effektivt og enklere å få igjennom enn når problemet er så stort at ingen har ryggrad til å tvinge et forbud igjennom .

  Å forstå dette har ingenting med politisk sinnelag å gjøre, men med vett og forstand. Kriminelle vet hva de risikerer i hjemlandet før de begår forbrytelser i andre land og skulle derfor tenkt seg om to ganger før de begikk forbrytelser de nå risikerer utsendelse for.

  Mennesker er et vesen det må settes grenser for, og siden svært mange kulturer og land tilsynelatende ikke klarer å sette disse grensene, må de ha hjelp av andre som klarer det; f.eks. Sveits.

  Et annet moment er at dette leder til en interessant, testbar hypotese: dersom mange nok fra samme område blir utvist, kan disse områdene og deres (u)kultur kanskje hevdes å være et slags arnested for kriminell og annen uønsket atferd. Vi snakker om vanlig vinningskriminalitet, men også kvinneundertrykkende praksiser, æresdrap, voldtekter osv.

  Opplagt turde være at vi ihvertfall har en korrelasjon; enkelte land og deres kulturer fører til at flere blir kriminelle eller oppfører seg på hva vi mener er uønsket måte, og venstresiden forsøker selvsagt å hindre at en slik forståelse kommer frem, fordi det ville skjære beina under prosjektet deres.

  La oss nå se an denne loven i praksis og her er hypotesen:

  De fleste som blir utvist kommer fra: Irak, Iran, Jemen, Syria, Saudi-Arabia, Afghanistan, Pakistan, Libya, England, Jordan, (kort og godt hele Midtøsten)

  Dette er en testbar hypotese og er den feil, vel, desto bedre.

 12. Archimedes sier:

  Helt uinteressant hva Amnesty og vulgærsosialistene måtte mene, det eneste som betyr noe er hva det norske folk beslutter via stemmeseddelen. Dette forslaget kan vi få gjennom i Norge også, dersom folk bare tar det nødvendige skrittet i stemmeboksen.

 13. Roger sier:

  En helt fantastisk lov. Desverre vil vi aldri få til noe lignende i Norge. Til det har minioritetene blitt for store. Dessuten klarer sosialistene gang etter gang å snakke seg inn i maktposisjoner. Gratulerer Sveits! Dere er forbilder for hele vesten.

 14. 123456789 sier:

  Denne loven burde vært nedfelt i grunnloven i ethvert land.

 15. Dette er en lov som egentlig burde være helt selvsagt i et hvilket som helst sivilisert land.

  Alt annet er blåøyd dumsnillhet og idioti!

  Men de latterlige nissene som styrer Norge vil nok ikke innse dette før det er altfor sent, dessverre.

  Stoltenberg er jo forøvrig fullt opptatt med sin hjertesak:
  å gjøre om Norge til en muslimsk stat.

  Trist.

 16. topotudo sier:

  Vi burde gjøre det samme i Norge. Dette er hva jeg kaller et ekte demokrati, hvor folket får sagt sitt om hva de mener. Amnesty er noen tullinger som behøver å markere seg i media. Det er ingen menneskerett å få bli i et fremmed land etter at du skamvoldtar noen. Ta en meningsmåling i Norge. Kan love at dette forslaget ville passert her også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.