SISTE: De tar avstand fra terror!

Er det egentlig så interessant å lese at Storberget og Gahr Støre tar avstand fra terror? Er det en kommentar som egentlig passer i en sånn stund? En muslim sprenger seg her opp i vårt fredelige hjørne av verden, som de ellers faktisk pleier å gjøre i muslimske deler av verden. Det er helt vanlig. Her kan du lese om islams – fredens religion – til enhver tid siste bidrag til freden.

En måtte være underlig i hodet om ikke noe så grusomt skulle være en avskyelig handling. Det har de til felles med sin politikerkollega i øst, Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt, som sier de gullbelagte ordene: «Et uakseptabelt angrep.»

Ja bevares.

Men er det ikke mer interessant å høre hvordan de vil gripe an problemet, disse multikulturalismens frontkjempere? Mannen som er død, får de ikke gjort noe med, han er heller ikke noe problem lengre. De som er et problem, er de muslimene som i fremtiden vil gjøre lignende angrep, også i Norden. Ikke bare komiteer og støtteordninger, men realpolitikk. Klare grenser, klare konsekvenser. Å få tre nominelle år i fengselshotell i Norge for å brenne ned et asyl er ingen konsekvens. Det er bare hyggepolitikk. Har våre myke politikere baller nok?

  • Vil PST overvåke de muslimske miljøene nøyere fremover?
  • Vil myndighetene sende ut av landet dem som allerede er definert som en trussel mot Norges sikkerhet,
  • – eller skal terroristenes «sikkerhet» fortsatt veie tyngre på Storbergets, Jens’s og Jonas’ vekt enn deres velgeres sikkerhet?
  • Skal fortsatt «internasjonale forpliktelser» veie tyngre enn dem som ga dem mandat til å sitte på Tinget overhodet?
  • Skal det for eksempel få noen følger at mennesker som kommer til Norge og får hjelp og bolig her, bekjenner seg til en tro som i sin ytterste konsekvens kan utslette dem som hjelper dem, som det godt kunne ha skjedd i Sverige?

Drep dem [som bekjemper dere] hvor dere påtreffer dem (Sure 2,191) Hvis de [de vantro] snur seg bort, så pågrip dem og drep dem der dere finner dem, og ta ingen av dem til deres venn eller hjelper (Sure 4,89) De vantro må bare ikke tro at de kan komme unna. De kan ikke forpurre noe. Gjør klar mot dem alt dere makter av stridskrefter og rytteri, så dere kan sette skrekk i Allahs og deres fiende og andre i tillegg, som dere ikke vet om. (8,59-60) (fra Smakebiter fra Koranen)

– Og dette står i den norske utgaven av Koranen, som er som en slu trekniv å regne i forhold til originalspråket, det krigerske og fyndfulle arabiske.

Mest sannsynlig skjer det samme som det skjer når asylmottak brennes ned av innvandrere i Norge, når tusenvis av svenske ungjenter voldtas av innvandrere i Sverige, når innvandrerne lager gettoer i Sverige og styrer der med sin egen lov, og er på vei mot det samme enkelte steder i Oslo: Ingen ting. Vi fortsetter som før. Det går seg nok til.

Aftenposten: Norge reagerer med avsky
Siste.no: Støre: – Står sammen med Sverige
Aftonbladet: En umtumlande hendelse
Thereligionofpeace.com

Dette innlegget ble publisert i Innvandring, Islam, Terrorisme og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.