Norge, Eurabia 2010

Det er utrolig det som skjer for tiden. I sin iver etter å tilfredstille, bukke og nikke for muslimene har Røde Kors, ja, du leser riktig, Røde Kors av alle organisasjoner, innstilt julen i sin organisasjon. De har kastet ut alt som kan minne om den kristne høytiden fra fire hundre og tredve butikker, politisk overkorrekte som de er.

En talsmann sier det utrolige: «Røde Kors er en nøytral organisasjon og vi ønsker ikke å bli sammenlignet med noe politisk parti eller noen spesiell filosofi» – denne organisasjonen av alle, med korset som symbol.  (Dailymail.co.uk)

Historien gjentar seg. Jul skal feires, men hovedpersonen, jøden Jesus, er der ingen plass for av disse menneskene. Jeg synes John Trever i Albuquerque Journal tar det forholdsvis på kornet (klikk for å se større bilde) – original her…:

Og så datteren min, som fikk klar beskjed av læreren på videregående skole i Tønsberg, Vestfold, Norge: – dere får ikke ta med marsipangriser og gi hverandre i gave. For det kan støte muslimer.

Har du hørt på makan? Er vi et muslimsk land? Har vi allerede, mens vi er i flertall, fått dhimmi-status? Det vil si at vi er her på nåde, men muslimene bestemmer? Jeg er høyst overrasket, forbannet og sitter bare og rister på hodet. – Dette kan ikke være sant! Jeg drømmer. Men joda, dette er Norge, i utkanten av Eurabia anno 2010. Klikk for et stor deilig grisebilde. Det får ikke våge seg at det er reklame.

Dette innlegget ble publisert i Innvandring, Islam og merket med , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Norge, Eurabia 2010

 1. Eldorado sier:

  Willy, om man anser att julen firas som en kristen högtid har jag förståelse för att Röda korset avstår från det. RK är en (ska vara?) en politiskt och religiöst fristående rörelse, det är ju själva ideen med organisationen.
  Om jag förstår det rätt så är det ganska oklart vilken tid på året som Jesus föddes. Anledningen till att den firas nära vintersolståndet är att vi hedningar skulle omvändas till den kristna tron. Då var det lättare att överta vår midvinterblot och göra den till en fest för Jesus födelse.
  Trots att jag envisas med att fira hedningarnas midvinterblot får jag medge att julen är de kristnas högtid trots de hedniska inslagen 🙂 Så RK gör nog rätt….

  Däremot håller jag med dig 100% att ditt dotters lärare har fattat fel beslut. En marsipangris (eller vanlig gris) har inget med religion att göra. Grisen brukade slaktas kring jul för att få färsk mat, men en marsipangris är ju många gånger godare.
  Min lärare i engelska var väldigt tydlig i sådana frågor där massor av nationaliteter deltog – Jag vet att många av er har andra traditioner och vanor men HÄR är det dessa regler som gäller. – Jag vet att många av er har andra traditioner (vi lär oss gärna vilka) men HÄR har vi dessa traditoner osv.
  Den tydligheten anser jag saknas i Sverige (och tydligen Norge)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.