Holocaustdagen

27. januar er den internasjonale Holocaustdagen. Nazistenes ideologi – herunder hatet mot jødene – tok livet av millioner av uskyldige mennesker. Yad Vashems webside har i disse dager åpnet enorme databaser og gjort dem søkbare for folk, i et samarbeid med Google. Navnelister, faktaopplysninger, 130.000 bilder av til dels svært god kvalitet, – mer enn god nok for fullstendig en gang for alle å stoppe munnen på Holocaustrevisjonistene med all verdens margin.

Yad Vashems holocaustarkiv ble grunnlagt i 1953 og regnes som verdens viktigste samling av dokumentasjon omkring jødeforfølgelsene. Arkivledelsen håper at samarbeidet med Google skal føre til at flere unge blir interesserte i samlingen. (Aftenposten)

En annen ideologi er i dag interessert i å utrydde jødene. Nazisme er ikke noe stort problem lenger, i alle fall ikke i Norge. Islam derimot, får i stor grad herje uhindret. I landet som ynder å kalle seg fredsnasjon, i det rikeste landet i verden, i det landet man tenker at det er typisk norsk å være god, midt her iblant oss, kan man ta frem automatvåpen og skyte mot jøders gudshus og planlegge terror, – og så gå på gaten som fri mann kort tid etterpå, fordi lovgivingen er for svak.

Mens akademia, kulturelite og makteliten smiler overbærende og fremhever som på automatikk: «Dette dreier seg om marginalisert ungdom, dette er mennesker som hadde en vond barndom,» – og selvfølgelig den forslitte «islam er en fredens religion», eller «bare et fåtall er radikale islamister» – og stenger ute det de ser ved å gjenta dette mantraet, så er det noen som ser, noen som kjenner igjen de samme kreftene som samlet sammen jøder fra alle kroker i Europa, nazistene og deres lydige håndtlangere, herunder norske politimenn og lensmenn, stuet dem i båter, i biler og på jernbanevogner som kveg, og sendte dem rett i tilintetgjørelsen.

Les mer på antisemittisme.no

Dette innlegget ble publisert i Antisemittisme, Islam, Muslimsk undertrykkelse, Samfunn / politikk og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.