Multikulturalismen har slått feil II

Først var det Tysklands forbundskansler Angela Merkel som slo det fast at multikulturalismen er feilslått, nå er det Storbritannias statsminister David Cameron. Selv Aftenposten skriver i tittelen «Det flerkulturelle samfunnet har feilet

Og så noe som godt kan kalles å sette bjellen på katten, to nail the flag to the mast, treffe spikeren på hodet, eller å peke på selve problemet. Ett av dem:

Han mener at årevis med det han kaller “hands-off tolerance”, hvor myndighetene ikke har reagert, har oppmuntret forskjellige kulturer til å leve adskilte liv, og har gjort at landet ikke tør å stå opp mot rasisme utøvet av minoriteter, skriver The Times.

Eller sagt med andre ord: årevis med løgner og floskler om mulitikulturalismens fortreffelighet har gjort at muslimenes undertrykkelse av andre minoriteter har blitt underraportert, bagatellisert, bortforklart og unnskyldt.

For ordens skyld: jeg har ingen ting imot verken muslimer eller andre menneskegrupper. Det er islam jeg angriper. Men det er nå en gang muslimer alle de som utøver islam. Derfor kan man si ovennevnte setning og ha sine ord i behold.

Et par eksempler? 1) Bhatti-saken – en livsfarlig muslim skyter mot synagogen i Oslo med automatvåpen, og norske myndigheter ser det ikke alvorlig nok til å låse ham inn, men slipper ham ut på gata igjen. 2) Tormod Strand i NRK setter søkelyset på det økende jødehatet i Norge, altså at muslimer plager jøder – i Norge. Hva blir gjort?

Eksperimentet er feilslått. Det vil heller ikke lykkes i fremtiden hvis man fortsetter som nå. Hva må til? Cameron har nok et poeng her:

– For å være ærlig; Vi trenger langt mindre av de siste års passive toleranse, og langt mer aktiv «muscular liberalism», sa den britiske statsministeren.

Altså slutte med snillismen og godhetsindustrien, og begynne å forsvare rett og rettferdighet i stedet. Hører du, justisminister? Og slutte å degge for rasister og terrorister. Hører du, utenriksminister?

Dette innlegget ble publisert i Innvandring, Islam og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.