Livsfarlig i Rosengård

I Norge har vi løst alle våre utfordringer med innnvandring, siden hele venstresiden har bestemt at vi skal være mer inkluderende, mer kjærlige og sånn. Om det hjelper på problemer av typen under, vil vise seg.

I Sverige sliter de fortsatt. Så mye er klart.

Brevbärare får överfallslarm

Södra innerstaden.Brevbärare utrustas med överfallslarm för att kunna arbeta runt Sevedsplan.
– I nuläget råder vi dem att lämna området så fort de känner sig det minsta hotade, säger Mårten Pavlov, huvudskyddsombud på Posten i Malmö.

Sedan en veckas tid har brevbärarna larm som är direktkopplade till SOS Alarm. Brevbärarna har också blivit fler i området för att postutdelningen ska gå fortare.
 
Anledningen till de skärpta säkerhetsrutinerna är att brevbärare har blivit antastade, utsatts för raketskjutning och känt sig hotade när de ska dela ut posten på Rasmusgatan och intillliggande gator.
 

Ulf Berg, utdelningschef på Bring Citymails region sydväst, uppger att problemen med trakasserier har eskalerat under de senaste två månaderna i Seved och i andra socialt utsatta områden i Malmö. En brevbärare fick all post och hela cykeln uppeldad vid ett tillfälle i augusti och sten har kastats på vissa brevbärare.
Sydsvenskan.se

Dette innlegget ble publisert i Innvandring og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.