Ja til mer tvangsbruk

Søren Bøgelund, innehaver av Saxofonspesialisten i Tollbugata i Oslo, skriver et innlegg i papirutgaven av Aftenposten i dag: Umulig å leve og arbeide i et narkotikastrøk. Innlegget satte i gang en tankerekke hos meg, for dette er et emne jeg stadig tenker på.

 

 

 

Bøgelund klager over sprøytespisser, blod, trusler med kniv (du husker drapet i Skippergata nylig, der en uskyldig forbipasserende ble drept av en narkoman i forvirrelse?) og tyverier. Han har måttet se seg nødt til å låse butikken på dagtid. Med derav følgende omsetningssvikt. Også klientellet i gaten får folk til å bruke hans konkurrenter av makelighetshensyn. Det er ikke noe hyggelig å besøke en butikk som . . . → Les mer: Ja til mer tvangsbruk

Blåøyde Allah-tilbedere

Truselen fra Islam er lite påaktet i norge. Forsøk på å bringe temaet på dagsordenen mislykkes stadig av den enkle grunn at media og andre er for lite informert, for lite interessert, og for lite våken. I tillegg har man ofte inntatt en holdning som åpner for de kreftene man burde bekjempe, som en følge av politiske standpunter man har inntatt. Eller, som dr. philos. Michal Rachel Suissa  uttrykker det i en kronikk i avisen Norge Idag :

 

  

På en annen front sprer organisasjoner som KN [Kirkens Nødhjelp] og MKR [Mellomkirkelig Råd for Den Norske Kirke] aggressiv propaganda mot jødelandet, Israel. Denne propagandaen støtter indirekte islam; Israel er . . . → Les mer: Blåøyde Allah-tilbedere

Arafat dreper palestinere

Fra Celvin har jeg fått artikkelen under. Det er verdt å merke seg at det er denne Arafat Thorbjørn Jagland kaller “krigeren Arafat”. Det er dette palestinske selvstyret han og Kåre Willoch besøker, klemmer og omfavner når de er i Midtøsten. Det er disse “palestinerne” NRK viser til når de på tekst-TV skriver følgende (Via Frank): Israel har begynt byggearbeidene med en ny mur som vil føre til at den store bosettingen Ariel på den palestinske Vestbredden blir innlemmet i Israel. Ariel ligger midt på Vestbredden, like sør for den palestinske byen Nablus, 20 km inne på Vestbredden. Palestinske politikilder bekrefter at byggearbeidene er i gang.

 

 

. . . → Les mer: Arafat dreper palestinere

Jøder trues – av hvem?

Titusenvis av jøder ventes å emigrere fra Frankrike på grunn av den økende antisemittismen. De fleste ledende norske media har fått med seg dette, via NTB. Meldingen lyder blant annet slik: Franske jøder føler seg truet av stadig flere antisemittiske handlinger.”

 

 

Jerusalem Post har en artikkel om samme emnet, og avisen tar opp ikke bare problemet, men årsaken til problemet: “…Despite the state of Islamic anti-Semitism in France…”  Også Haaretz har stoff om den økende antisemittismen i Frankrike, som i første rekker kommer fra muslimer, ifølge den mye omtalte rapporten fra . . . → Les mer: Jøder trues – av hvem?

Welcome to the world!

Å vifte med Folkerett og konvensjoner når det øker lidelsen for uskyldige mennesker og fratar mennesker deres ukrenkelige rettigheter, er hykleri. Vi har rett til å få leve i en fri verden! Vi har rett til å få beholde det våre forfedre har sloss for av rettferdighet, menneskeverd og fred.

 

 

 

Abu Ghrabi-skandalen er mye omtalt i hele verden. Bush-administrasjonen har fått et problem i fanget enten det viser seg å være en holdning som kommer fra toppen av ledelsen, eller bare lokalt. Reaksjonene spenner fra USA-haternes ytterste fløy, der man går ut fra at ledelsen ikke bare visste, men også iverksatte tortur, – til mer tilbakeholden kritikk, der man . . . → Les mer: Welcome to the world!

FN med sikkerhetsgjerde

Fra Celvin Niklas Jojakin Ruisdael har jeg fått denne tankevekkeren:

 

 

 

For å beskytte seg mot terrorangrep igangsatte FN nylig oppføring av et sikkerhetsgjerde ved FN-bygningen i New York.  

 

 

 

Åpent brev til FNs hovedkvarter v/FN-talsmann Fred Eckhard Generalsekretær Kofi Annan

Det kan ikke bli ignorert at FN faktisk bruker unnskyldningen om øket sikkerhet for å bygge gjerder. Spørsmålet oppstår, skal FN har flere rettigheter enn en suveren stat har, til faktisk å bygge og støtte noe gjerde innenfor USA, midt i byen New York.

Så mye som FN skildret det israelske sikkerhetsgjerdet, vil vi . . . → Les mer: FN med sikkerhetsgjerde