Muslimer egne lover?

Sveriges største muslimske organisasjon Sveriges Muslimska Förbund med over 70.000 medlemmer vil ha egne lover i Sverige – for muslimer, melder VG i dag.

Svenske politikere er imot forslaget. Det kan de være. Og fordi muslimene er i mindretall, vil forslaget ikke bli tatt til følge, – man lever i et flertallsstyrt demokrati. Men hva vil skje når muslimene får flertall? Har svenskene tenkt på det? Har vi? For det vil skje også her.

Faren består i at de ansvarlige politikere, alt overveiende AP-folk, som ikke hørte på advarslene for 30-40 år siden om at den politikk man førte ville føre til pensjonistoverskudd, – heller ikke i dag vil høre på advarslene.

Det burde ringe en bjelle for noen hver bare av å se hva som har skjedd i de palestinske selvstyrte . . . → Les mer: Muslimer egne lover?

Jihad du Jour – dagens nyhet

De hjerteløse drapene på uskyldige sivile som skjedde i dag i Tel Aviv blir dekket av media. VG, Dagbladet, Aftenposten, for ikke å snakke om NRK, leverer blodstenkede reportasjer med bilder av uhyggen. Alle skal gi inntrykk av en “balansert” reportasje, – det vil si: man gir inntrykk av at begge “parter” er like ille, som om man skrev om en episode i barnehagen.

Men sånn er det ikke. Dette handler ikke om to parter som vil ta livet av hverandre og hele tiden prøver å drepe flest mulig av hverandres folkeslag. Dette handler ikke om at ethvert angrep fra palestinerne blir gjengjeldt og hevnet fra jødene, som på sin side har okkupert de stakkars palestinernes jord. Omtrent på dette nivået er reportasjene over.

Skal media . . . → Les mer: Jihad du Jour – dagens nyhet

Welcome to the World!

Dagen med interessant leder i dag. De henviser til Espen Søby (skal være Søbye, forfatter av “Kathe, alltid vært i Norge”) som anmelder boka “Jødehat. Antisemittismens historie fra antikken til i dag” av Trond Berg Eriksen, Håkon Harket og Einhart Lorenz. Prosa (ikke på nett.)

I det faglitterære tidsskriftet Prosa (nr. 1/06) har Espen Søby ei omfattande melding av boka. Han framhevar mange positive sider ved framstillinga, men han påpeikar også eit svakt punkt. Det gjeld det norske ansvaret for holocaust.

Søby seier at boka med rette er «radikal, på-gående og nådeløs» når det gjeld jødehat og holocaust som har føregått i utlandet, men når det gjeld «analysen av antisemittismen i Norge, er den imidlertid slapp, unnvikende og tannløs».

Når det gjeld . . . → Les mer: Welcome to the World!

Når nok er nok

Noen ganger er rett mann på rett plass en kvinne.

Unni Helland, pedagog i Drammen, åpner et innlegg på side 2 i Drammens Tidende 5. april (dessverre ikke på nett) med ordene:

Selv har jeg nok problemer med kvinnesynet i Islam. Nok en Muhammedkrusning i kongeriket Norge.

Hun tar fatt i historien om læreren i barneskolen som stoppet undervisningen fordi det var lagt opp til at man skulle tegne Muhammed. Pedagogen utbryter: Kjære vene, har vettuge folk mistet bakkekontakt?

Hun forteller historien om en muslimsk far som var innkalt til at tverrfaglig møte på en skole der også representanter for skolens ledelse, barnevern, politi, samt elevens lærer var innkalt. Det var store bekymringer knyttet til guttens adferd.

Den muslimske faren håndhilser på rektor, politi, barnevernsrepresentant, – alle tilfeldigvis menn, – men . . . → Les mer: Når nok er nok

På kanten av stupet?

Meir Amit, sjef for Mossad 1963-1968Verdens sivilisasjon er på randen av den Tredje Verdenskrig, en massiv konflikt hvor den islamske verden vil påtvinge sin ideologi på landene i Vesten. Disse uttalelsene kommer fra Meir Amit (85), en tidligere Mossad-sjef. Han skulle inderlig ønske at Europa så den truselen de står overfor, og at de ville stå sammen.

Men slik er det ikke. Det til tross for at det har vært utallige terror-angrep mot Israel, Europa og USA, Irans antatte atomvåpenproduksjon og opprør i Irak og Afghanistan, samt muslimske opptøyer over hele verden.

Israel blir stadig angrepet av palestinske terrorgrupper. Siden desember 2000 har 993 israelere blitt drept. Spania ble rammet i 2004 av et koordinert serieangrep mot den offentlige kommunikasjon, som drepte . . . → Les mer: På kanten av stupet?