Vil ikke se ammende mødre

På restauranten Süd Øst i Oslo blir mødre med barn som ammer, henvist til kjelleren. For ifølge restaurantsjefen Christian Eriksen setter folk maten i halsen når de ser mødre som ammer.

Det er noe fundamentalt galt med et samfunn som får fjortiser til å kle seg som de sexifiserte pop-forbildene de ser opp til, hvor suksess i musikk- og filmbransjen nærmest er synonymt med å spille mest mulig på sex, og hvor de fleste såkalte humorister kappes om å si flest mulig flaue vitser på kortest mulig tid.

Samtidig som det reneste og vakreste i verden blir gjort til noe man ikke vil se, . . . → Les mer: Vil ikke se ammende mødre

Det store sviket

Åge Aleksandersen med sin “Æ vil vær din venn

Æ vil vær din vennÆ vil sitt ved ditt bordElske under himmelnattKysses av kjærlighetSammen i sorgTa i mot livA vil vær din venn…Du steiner dine mødrePisker dine søstreLemlester dine døtreBak slørMen æ vil værdin venn

Her får vi på trykk det sviket som media, politikere, intellektuelle og kulturpersonligheter står for. Et grenseløst svik mot sine muslimske søstre som lever i en verden av undertrykkelse og alskens overgrep. Bedre kan det neppe sies, og avkle Aleksandersen helt og aldeles. Her er de samme kreftene som sendte hundrevis av jøder til konsentrasjonsleirene med Donau i 1942, her finner vi den norske typiske godheten, toleransen som kan tåle alt bare det ikke går ut over oss selv.

Jeg . . . → Les mer: Det store sviket