Jødehat i Malmö II

Halvor Tjønn, en av Aftenpostens dyktigste medarbeidere etter mitt syn, skriver om forholdene i Malmö, forøvrig et særsyn i norsk presse. Det virker som at det totalt mislykkede integreringsprosjektet våre naboer i øst driver med, skal forties. Det kunne jo hende noen her i landet ble redd for at slike tilstander skulle ramme oss. Innvandrerfrykt. Huff. Nei, la oss lukke øynene, og late som om problemene ikke eksisterer.

Men altså til Tjønns artikkel. Oftere og oftere hender det at jøder trakasseres og angripes på gaten i metropolen. Flere og flere jøder reiser til Israel. Dem som står bak dette er den gruppen som skriker høyest, både her og i resten av Europa, på aksept og respekt. Muslimske innvandrere.

Vi blir trakassert, og vi blir fysisk angrepet. Det er ingen tvil om hvem som står bak, nemlig personer som har bakgrunn fra Midtøsten.

Continue reading Jødehat i Malmö II

Lysmaleri – kirke i Madrid

Kirke i Madrid 2007 © Willy Gjøsund

Skikkelige kristne har sex hver dag

Dette mener den danske presten Poul Joachim Stender som er aktuell med boken “Med Gud i sengen”.

Les mer i BT

Politiken unnskylder

Dagbladet Politiken legger seg flat for muslimenes krav om unnskyldning for å ha bragt karikaturene av Muhammed.

Forliget er indgået mellem Politiken og otte organisationer, der repræsenterer 94.923 af profeten Muhammeds efterkommere og er ifølge Politikens chefredaktør, Tøger Seidenfaden, et eksempel på, at dialog nytter:

Continue reading Politiken unnskylder

Krig mot Libya?

Muammar GadaffiSamfunnet er absurd. I årtier blir hele nasjoner ledet av komplett gale mennesker, og ingen makter å stanse dem. Siste utspill fra gruppen som står for de mest hårreisende handlinger og uttalelser, er Libyas leder Muammar Gadaffi, med oppfordring til “hellig krig” – jihad – mot alpelandet Sveits. Selvsagt på grunn av minaret-forbudet.

Jeg har tre barn og åtte barnebarn der. Ergo er jeg pr. definisjon i krig med Libya da. Eller kanskje jeg skulle utvide definisjonen av “fiende” til å omfatte samtlige muslimer som ikke tar avstand fra ham, som den gale statslederen gjør med “oss”? Jeg “gjør avtaler” med Sveits.

Enhver muslim i verden som gjør avtaler med Sveits er en vantro og imot islam, imot Muhammed, . . . → Les mer: Krig mot Libya?

al-Mabhouh brukte falske pass

Mahmoud al-Mabhouh brukte falske pass i massevis, han brukte fargede kontaktlinser og farget håret, og nylig foretok han en neseoperasjon for å endre utseendet sitt. Dette opplyser en fortrolig kilde som skal ha vært sammen med al-Mabhouh ved flere anledninger.

“(Mabhouh) never led a normal life. He was suspicious, careful, and he never told anyone, not even his wife, of his future or immediate plans,” the confidant said, adding that Mabhouh used Arab passports to enter European countries because they aroused less suspicion.

Haaretz

Terror-organisasjonen Hamas nekter å anerkjenne Israels eksistens, og de nekter å avstå fra vold.

Sønn av Hamas-topp jobbet for Israel

Enkelte mener jeg bare skriver om det negative i Islam, – jeg burde bringe mer positivt nytt. Så her kommer en svært positiv sak.

Sønnen til en av Hamas’ grunnleggere kom for en tid siden i rampelyset fordi han hoppet av fra islam for ti år siden og ble personlig kristen. Mosab Hassan Yousef flyktet fra Vestbredden og lever nå i California, USA.

Det som er gladnyheten nå, er at han i disse årene har vært Shin Bets mest trofaste leverandør av informasjon i den tiden han enda var innenfor den islamistsiske terroristbevegelsen Hamas’ områder. Shin Bet er Israels etterretning, Israel Security Agency. Israelsk etterretning har tre avdelinger, – i tillegg till . . . → Les mer: Sønn av Hamas-topp jobbet for Israel

Don’t mess with Mossad

At en terrorist ble drept, uansett om det skjedde i Dubai eller Gaza, er gode nyheter for de som kjemper mot terrorisme. Dette sier Tzipi Livni, opposisjonsleder i Israel.

Dette er et punkt som media later til å “glemme”. Nemlig at samtlige land i verden som frykter muslimske terrorister, er på samme side. “Hele verden må støtte de som kjemper mot terrorisme. Enhver sammenligning mellom terrorisme og de som kjemper mot den er umoralsk,” sier hun.

Mossad eller ei, jeg bestilte noen flotte T-skjorter i dag. Så i sommer blir jeg sikkert angrepet av meningspolitiet på Grønland.

(Dagbladet)

Krig mot islam

Det finnes ikke noen krig mot terror. Like så lite som en nasjon kan gå til krig mot en taktikk, mor Kamikaze-bombere eller Blitzkrieg, men den går til krig mot ideologier.” “Det er en krig mot islam. Ikke mot muslimer. Islam har erklært den for 1400 år siden.” (Lt. col. Allen West, en tidligere amerikansk offiser.)

Via Snaphanen.

Kong Davids palass funnet?

Eilat MazarUtgravninger utenfor Jerusalems murer har avdekket festningsverker som, dersom dateringene er riktige, kan være bymurer helt tilbake fra kong Salomos tid (født ca. 1011 f.Kr.) (Associated Press)

I alle fall er funnet en indikasjon på at Jerusalem på det tidspunktet muren ble bygget, hadde en regjering som hadde ressurser og bemanning til å bygge slike enorme forsvarsverker. Dette er et sentralt punkt som diskuteres av forskere, og dette funnet vil kunne underbygge Bibelens beretninger om de hebraiske kongene David og Salomo. For mens noen arkeologer forsvarer denne versjonen av historien, inklusive Eilat Mazar, som står bak det nevnte funnet, hevder mange andre at Bibelens kongefortellinger hovedsaklig er myter, og at Israel ikke hadde noen sterkt styre på denne tiden.

Continue reading Kong Davids palass funnet?