Islamisme + nazisme = sant

De har rett som mener at islamistene samt deres venstreorienterte støttespillere, egentlig ikke har noe på venstresiden å gjøre. Islamisme er ekstremhøyre. Nazisme, fascisme. Samme side som jødeutryddelse og homohat, sigøynerhat, hat mot handicappede og tilbakestående, hat mot alt som irriterer. Så enkelt, – og så primitivt.

TYRKIA: Støttespillere for flotiljen som var ment å skulle bryte Israels maritime embargo på det Hamas-kontrollerte Gaza demonstrerte nylig med hakekorset som sitt varemerke. Teksten på banneret (se nederst) de bar var en takknemlig ytring overfor nazistene, melder nettstedet Thereligionofpeace.com.

Det er ikke første gang. Bildet til høyre er fra en demonstrasjon (vi snakker om innvandrere, såkalt moderate, – dette er et barn) i Melbourne 18. januar 2009. Hat – selvfølgelig  mot Israel – . . . → Les mer: Islamisme + nazisme = sant

Dagens sitat

Benjamin Netanyahu om kvinneflotiljen som i disse dager sendes mot Gaza:

Iran, Hizbullah and Hamas, which want to return the world to the middle ages; which don’t let their women dress, work or express themselves freely; whose women live in subjugation, and sometimes without basic rights and subject to violence – precisely those regimes are the ones organizing a boat of women as propaganda against Israel.

Jerusalem Post

Arafat & co: Det finnes ikke noe palestinsk folk

Provoserende overskrift? Det er mer enn det. Det er sannheten.

Slik begynner Joseph Farah sin kommentar i WorldNetDaily.

Arabiske propagandamakere har som kjent brukt Golda Meirs uttalelse “det finnes ikke noe slikt som et palestinsk folk” som “bevis” for hennes rasisme. Hele verden tror jo i dag at det forholder seg slik. Alle “vet” at Palestina er et land, og palestinerne var det folket som bodde der. Media og politikere har dette som utgangspunkt i all sin drøfting av problemene i regionen.

Men er det sant?

La oss sitere Yassir Arafats nære medarbeider, medlem av PLO’s utøvende komité, Zahir Muhsein, i et intervju med den hollandske Trouw 31. mars 1977: Det palestinske folk finnes ikke. Opprettelsen av en palestinsk stat er kun et . . . → Les mer: Arafat & co: Det finnes ikke noe palestinsk folk

Sett krav – bli menn

Omtrent hver dag griner en stor sak fra nettstedenes websider, eller ett eller annet punkt i Siri Lill Mannes’ nyhetsopplesning, for ikke å snakke om NRK, et tegn på hvor ubeskrivelig mislykket det store innvandringsprosjektet er. Midt i at media har en selvpålagt sensur, og politikerne har en selvpålagt taushet (jfr. det såkalte “innvandrerregnskapet”) – en vegring mot å fortelle oss virkeligheten akkurat som den er, – midt i dette glipper det for dem, og folkeskikken, samvittigheten eller hva det nå måtte være, – utro tjenere kanskje, – og det kommer ut nyheter som forteller oss det vi har hatt en stygg mistanke om i mange år. Det kjempestore sosiale eksperimentet som sosialdemokratene i hele Europa har satt i gang, uten å ha demokratisk ryggdekning i folket, er i stor . . . → Les mer: Sett krav – bli menn

Barnevennlig Jihad i Jordan

Ny hit blant palestina-arabiske barn
“Palestinas fugler” lager sanger hvor barn ønsker døden velkommen for å komme til paradiset.

Et arabisk barnekor får enormt mange treff på YouTube med sin hit “Når vi dør som martyrer kommer vi til himlen.

Sangen er et opptak på en jordansk TV-kanal for barn, “Palestinas fugler”, og sangen har på kort tid blitt en hit blant barna. Gruppen som laget den er blitt en av de mest populære barnegrupper i den arabiske verden.

I videosnutten ser vi en liten brunøyd pike som står foran det som tydeligvis er barn i førskolealder, og synger “Uten Palestina, hva betyr vel barndommen?” Massevis av spin-off og kopier av sangen er laget, noen med jihadister, og med sangen i bakgrunnen.

Continue reading Barnevennlig Jihad i Jordan

Selvskudd utlagt

Snakk om å skyte seg i foten. Først skriver faren en blekke på 600 sider, og så blir det intervju i avisen, så presterer Hassan Qadri å lire av seg følgende i det han presenterer saken:

Hva med en palestinsk selvmordsbomber i Israel. Fordømmer dere det?

Selvmordsangrep i seg selv er en forbudt handling. Men muslimer har også rett til å forsvare seg.

Altså sagt med rene ord: “Vi mener ikke det vi sier. Ikke når det gjelder jøder. Ikke når formålet er “det rette”.”

Selvmordsbombing i Israel er en avskyelig, bestialsk handling, og målet er å drepe vilkårlig, og kvinner og barn har blitt drept. Snakk om hykleri. Og journalisten? Følger han opp siste spørsmålet? Det er jo det viktigste fyren sier i hele intervjuet, . . . → Les mer: Selvskudd utlagt

Var dette virkelig nødvendig?

Fra dagens VG:

322 hus er revet. 142 hus er solgt eller flyttet. Innpå 1000 palestinere er jagd fra sine bosteder, der mange av dem har bodd hele livet.

De mange fattige og barnerike familiene i Øst-Jerusalem har aldri ropt særlig høyt. Dessuten var husene der billige å innløse, gamle og i dårlig forfatning som mange av dem var.

Båndleggingen av dette området for planlagt boligbygging gjennom nesten 20 år gjorde at mange hus forfalt. Ingen torde bygge ut eller pusse opp med så usikker fremtid for området.

Når så byggegodkjenningen kom våren 2010 da Biden var i Jerusalem og husene skulle innløses, fikk mange beskjed om at husene deres . . . → Les mer: Var dette virkelig nødvendig?

Etnisk motivert vold i Paris

PARIS: Sparsomme opplysninger fra demonstrasjon som utartet seg til nærmere opptøyer, Asiatene som bor i Belleville er i minoritet, og utsettes i stadig økende grad for overgrep, vold og tyverier. De mener politiet ikke beskytter dem når de angripes. Nylig tok asiatene, først og fremst kinesere, til motmæle mot angrepene. Dette ønsker de ikke skal skje igjen, derfor denne demonstrasjonen.

Dette passer neppe godt inn i bildet myndighetene i Europa ønsker at man skal ha av verdens største multikulturelle eksperiment. Mulig det er derfor det er så underrapportert? 8500 er ganske mange mennesker.

Agance France Presse skriver at så mange som 8500 mennesker deltok i demonstrasjonen, som ifølge arrangørene er for “mangel på sikkerhet”. De vil demonstrere igjen, i større målestokk, dersom politiet nå . . . → Les mer: Etnisk motivert vold i Paris

Intervju med Oskar Freysinger i Sveits

Oskar Freysinger: “Islam: hit men ikke lenger.”

Oskar Freysinger er en av politikerne bak Minaret-initiativet i Sveits. Han er medlem av Nasjonalforsamlingen i Sveits, og har universitetsgrad i tysk, og i fransk litteratur og filosofi.

Et videoteam fra PI i München tok turen til feriestedet hans, og i intervjuet her sier han akkurat hva han mener. Befriende i forhold til venstresidens politisk korrekte, men akk så irrasjonelle verdensbilde. Han fastslår at islam ikke har noe med multikulturalisme å gjøre, og avkler fullstendig venstresidens manglende logikk idet de godtar fra imamene det samme de fordømmer hos andre. 
(Via snaphanen) Intervjuet er på tysk.

Continue reading Intervju med Oskar Freysinger i Sveits

FN viser anti-israelsk film, nekter Israel å protestere

FN viser anti-israelsk film fra flotiljen, Israel nektes å besvare

Det er en underlig verden vi lever i. Aldri har det vært snakket så mye om menneskerettigheter og demokrati, for ikke å snakke om moral og jus, på internasjonalt nivå. Man vil så gjerne fremstå som moralsk høyverdig. Krigsforbryterdomstoler har blitt opprettet, man har fått en menneskerettighetsdomstol, og det er ekspertpaneler i alle kanaler. Kyniske jurister og fromme klerker overgår kjedelige forskere i taletid og engasjement. Noen truer med rettsak, andre med helvete, fra før har vi Irans lille store mann som truer med krig. Alle har en mening som er viktig å få frem. Og det fort.

Fordi informasjon i dag kommer så raskt frem, kan alle være eksperter. De kan snakke om krigsforbrytelser ikke bare straks en . . . → Les mer: FN viser anti-israelsk film, nekter Israel å protestere