Gi oss pusten tilbake

Jan Bøhler får henvendelser fra innvandrere også nå. Budskapet de kommer med er rene Frp-budskapet.

Det er ikke så lett å kalle dem rasister, og det er heller ikke så lett å ta avstand fra dem som det er å ta avstand fra og uttrykke avsky for Frp. Kan en innvandrer være innvandrerfiendlig? Kan ikke være så lett dette…

Så nå føler AP-mannen at han må ta grep, som det kalles i de kretser.

Flere personer med innvandrerbakgrunn har tatt kontakt med Oslo Aps leder Jan Bøhler og uttrykt bekymring over økende radikalisering i muslimske miljøer.

Jan Bøhler, som ved siden av å være leder i . . . → Les mer: Gi oss pusten tilbake

Texas i Malmö

I Malmö har situasjonen for lengst kommet fullstendig ut av kontroll. Alt har sin pris. Å være sosialkontor for all verdens flyktninger og påståtte flyktninger også. Også om de politisk korrekte fnyser, om de kaller alle rasister som kritiserer og setter spørsmål med den manglende kontrollen med innvandring. Hvem betaler? Medelsvendssons døtre har betalt en høy pris, med tusenvis av voldtekter er Sverige i verdenstoppen for grover overfallsvoldtekter. Svenskene har hatt enormt mange bankran, så mange at det nærmest blir forbigått i stillhet, – hva er så spesielt med et bankran, liksom? Det skjer jo hver dag. Så Rosengård da. Her har politiet og det offentlige, som ambulansetjeneste og helsevesen, for lengst mistet kontrollen. Her ruler muslimene.

Skyting . . . → Les mer: Texas i Malmö

Lyset blender Lysbakken

Aftenposten skrev i går om byrådets konklusjon etter gjennomgang av integreringsproblemene i skolen der det er mange innvandrere. Kort sagt: vi fortsetter slik vi gjør det i dag. Ingen endringer. Ingen forsøk på å gjøre ting bedre, ingen erkjennelse av at etniske nordmenn også kan ha problemer, ikke bare innvandrere. Ikke en gang når 6 av skolene har mer enn 9 av 10 fremmedspråklige elever.

Retorikken er ikke slående, den er på grensen til idiotisk. Satsen “nei til å se på minoritetselever som et problem” (Torger Ødegaard (H)) gjenspeiler ikke veldig godt utviklede innovative evner, men derimot et eldgammelt politisk prinsipp: når du blir spurt om noe du ikke vil svare på, svar på noe annet. Om du ser bort fra . . . → Les mer: Lyset blender Lysbakken

Iran mistenkes for å ha henrettet medarbeidere

Dersom Israel står bak Stuxnet, viruset som har rammet Irans kjernefysiske anlegg så hardt, kan det med rette sies å være en defensiv aksjon. Verden har med voksende engstelse og bekymring sett på muligheten for at Israel på et tidspunkt vil anse seg som nødt til å angripe Irans atomreaktorer, med de følger det kan få, både for Israel og for resten av regionen. Viruset anses for å være det mest avanserte noensinne, og enten Israel står bak eller ikke, kan det trygt sies at det bringer uttrykket Cyberkrig til et nytt nivå.

Et datavirus kan ikke ta liv, i alle fall ikke direkte. Det samme kan ikke sies om regimet Iran. Forskere som har bidratt til, eller som mistenkes . . . → Les mer: Iran mistenkes for å ha henrettet medarbeidere

Farge”rikt” i Vollsmose, DK

Alt har sin pris.

Dette uttrykket begynner å bli slitt etter å ha blitt gjentatt til det kjedsommelige. Men ikke mindre er det sant.

“Jeg har altid sagt, at jeg er stolt af at bo i Vollsmose. Jeg begynder at blive træt nu. Flere og flere af mine naboer kommer og fortæller, at de er blevet overfaldet og er blevet frarøvet deres penge. Eller at deres bil er blevet brændt af. Og alle spørger: ”Ra, kan du ikke gøre noget?” Jeg må indrømme, at jeg føler mig magtesløs,” siger Ra Ranukel til Fyens Stiftstidende.

Ifølge formanden er det en bande af somaliere, der står bag overfaldene, som foregår på stisystemerne i området.

. . . → Les mer: Farge”rikt” i Vollsmose, DK

NTB uten gangsyn

Igjen har den muslimske terroristorganisasjonen Hamas skutt ut en av sine utallige missiler for å ramme sivilbefolkningen i Israel. Israel overvåker aktiviteten deres kontinuerlig, og er som demokrati forpliktet og berettiget til å forsvare sine innbyggere mot fiendtlig beskytning. I alle andre tilfeller ville verden si: – det skulle da bare mangle. Eller?

Men NTB sammenligner den islamistiske terroristorganisasjonen Hamas med demokratiet Israel ved å sidestille dem uten overhodet å differensiere:

Både den israelske hæren og væpnede palestinske grupper pleier å gjengjelde angrep fra motparten.

Både og? Teknisk sett er dette riktig, hvis vi ser på gramatikk og de fysiske forholdene: prosjektiler etc forflytter seg fra A til B. Det foregår begge veier. Men er det dermed sagt at det er riktig? Som både Norge og . . . → Les mer: NTB uten gangsyn

Historien om Esther brennaktuell i 2010

Historien om viruset Stuxnet som har angrepet Irans programvare er som å lese en kriminalroman, spesielt når man får med seg symbolikken og historien bak. Den er en fantastisk historie med alle ingredienser som hører med, agentvirksomhet og lobbyisme på høyt plan, utallige vakre kvinner, to harem, om en en ung vakker jødepike med en dyp kjærlighet til sitt land og sitt folk, som vinner kongens gunst. Det er historien om selvfornedrelse og selvoppofrelse med livet som innsats, men også fortellingen om mannsjåvinisme og maktdemonstrasjon i en grad vi ikke ser i dag.

Virusangrepet i seg selv er én sak. Viruset er så avansert at det utelukkes at en hackergruppe har kunnet skape det. . . . → Les mer: Historien om Esther brennaktuell i 2010