Rabulistene i Sveits. Eller?

Sveitserne rabulerer igjen. Disse umenneskelige særingene midt i Europa, som ikke vil være med i EU, og nekter muslimene å bygge flere minareter i det kristne landet som ble dannet i 1291. Nå er de på banen med et forslag som, hvis det blir vedtatt, vil føre til en automatisk utvisning av utlendinger som begår visse kriminelle handlinger.

Det dreier seg ikke om tyveri og feilparkeringer, men alvorlige seksuelle overgrep, voldshandlinger som ran, narkotikasmugling, misbruk av sosialhjelp.

Lovforslaget er kritisert av regjeringen, sosialistpartiet (ja, hvem tvilte på det?) og Amnesty Internasjonalt (må nesten tilføye her også, dessverre: – . . . → Les mer: Rabulistene i Sveits. Eller?

Frykt: medias skyld?

Svenskene er noe for seg selv, – men vel å merke ligger ikke vi nordmenn langt etter.  Jeg har skrevet mye om Sverige i denne bloggen, men så skjer det mye underlig der også. (Bildet: se hvilke bildet ett enkelt søk på “rosengård” på google viser.)

Vi leser mye om Malmø (hvis vi leser andre steder enn i dagspressen) og om gettoen Rosengård – et fristed for kriminelle i den forstand at politi og andre myndigheter ikke har full kontroll og full oversikt over hva som skjer her. Vi har lest om rasende muslimske innvandrere som går løs på utrykningskjøretøyer, vi har lest om skyting, vi har lest om brannstiftelse, . . . → Les mer: Frykt: medias skyld?

Muslimske skoler har livets rett?

Mohammad Usman Rana, muslimsk meningsmann, mener at muslimene er forskjellsbehandlet i debatten om privatskoler. Jeg vet nå ikke om jeg tror på ham, rett og slett.

Vi er ikke blinde, døve og analfabeter. Vi ser jo hva som skjer i samfunnet, – kommentarer skulle være ganske unødvendig.

 

Verden har kommet til Ola Nordmann

Ola, han med nisseluen, er ikke forberedt når han skal ut i verden. Han står der og blinker med øynene, helt fjetret av alt det store, fine, flotte som Verden har å by på. Så når det kommer noen bort til ham og tilbyr ham gull og grønne skoger kjøpt på fantastiske vilkår, går han rett i fella.

Men det har vi visst lenge. Og mange nordmenn har nå vært i utlandet mange ganger, så de vet at det ikke er gull alt som glimrer. De har utviklet en sunn skepsis.

Men nå har Verden kommet til Ola. Det har Arbeiderpartiet sørget for. Det var kanskje Gro som startet det hele, men hun fikk god hjelp av Bondevik og resten av . . . → Les mer: Verden har kommet til Ola Nordmann

Israelske soldater i “gapestokk” på nettet

Nettsted avslører detaljer om hundrevis av “krigsforbrytere” fra Israels forsvarsstyrker IDF

De som står bak påstanden skriver: “Folk som er oppført her hadde kommandoansvar, derfor var deres gjerninger ikke bare noe de gjorde på vegne av en morderisk statlig mekanisme, men de oppmuntret også andre til å gjøre det samme.”

En nettside som kom on line på tirsdag har publisert en liste med navn på 200 israelske soldater som hevdes direkte involvert i operasjoner utført i Gaza under Operasjon Cast Lead. Alle oppføringene av soldater og offiserer har bilder og personlige opplysninger som fødselsnummer og adresser.

“Å utpeke disse personene er gjort for  å rette oppmerksomheten mot enkeltpersoner i stedet for de statiske strukturene som de opererer innenfor,” sier . . . → Les mer: Israelske soldater i “gapestokk” på nettet

Ny trend i arabisk antisemittisme

New Trends in Arabic Anti-semitism from Henrik Clausen on Vimeo.

Åpne artikkelen for å se video. (Engelskspråklig)

Link til websiden her…

Jimmy Carter i Le Temps

 

Det er påfallende hvor anti-israelsk den tidligere presidenten i USA, Jimmy Carter er. I et intervju nylig i sveitsiske Le Temps (franskspråklig) kommer den aldrende mannen med noen oppsiktsvekkende uttalelser. Gitt hans totalt fraværende balanse i sin fremstilling av saken, og manglende vilje til å se historikken og andre fakta enn de han selv velger å fremføre, må det kunne sies at Carter opptrer som jødefiendtlig. 

Carter er 86 år, men omtales som “hyperaktiv” til tross for hans dårlige hjerte. Han står opp klokka 5 hver morgen, svømmer, og går igjennom internasjonale aviser. Le Temps møter ham under en konferanse i gruppen “The . . . → Les mer: Jimmy Carter i Le Temps

Overgang til WP

Jeg har konvertert bloggen til WordPress, et system som er smidigere enn Joomla! som jeg brukte før. Grunnet dette kan noen av de interne linkene, f. eks til bilder, være feil. Jeg ber om forståelse for dette. Jeg skal prøve å rydde opp etterhvert som jeg får tid.

Hamas sliter med å opprettholde sine løgner om Israel

Man kan være fristet til å påstå at bildet etter Operasjon Cast Lead ser noe annerledes ut enn hva Hamas har oppgitt, med nå rundt 700 drepte Hamas-aktivister i forhold til Hamas’s tidligere tall som var 49. Spørsmålet er ikke hvordan, men hvorfor Fathi Hamad omsider kom til omtrent det samme tall som IDF hele tiden har hevdet.

Det er ikke alltid så greit å få logikken, enn si logistikken, til å gå opp når man er jødehater og bruker løgn og beskyldninger som våpen. For eksempel Hamas, terrorist-organisasjonen som styrer i Gaza, og som har som uttalt mål å utslette den jødiske staten. Det samme må gjelde deres støttespillere i utlandet, venstresiden i politikken, media, og mange akademikere, . . . → Les mer: Hamas sliter med å opprettholde sine løgner om Israel

Krystallnatten: Hold svindlerne unna

Av Dr. Michal Rachel Suissa, Senter mot antisemittisme

Natten mellom 9. og 10. november 1938, Krystallnatten, markerer innledningen til Holocaust, den systematiske utryddelsen av mer enn 6 millioner jøder, inkludert 1,5 millioner barn. Denne natten ble 1.406 synagoger ødelagt og brent ned, 7000 jødiske forretninger og bolighus ble ødelagt, 400 jøder ble drept og tusenvis av jøder ble skadet, 30.000 jøder ble arrestert og 20.000 av dem ble sendt i konsentrasjonsleir.Tirsdag 9. november 2010 er det 72 år siden Krystallnatten. Som vanlig leser vi om forskjellige arrangementer og markeringer som har med Krystallnatten å gjøre. Noen av dem vekker bekymring blant jøder.

Krystallnatten skal minne oss om hva som kan skje når en aggressor planlegger folkemord, mens massene enten er likegyldige eller lar seg rive . . . → Les mer: Krystallnatten: Hold svindlerne unna