Uendelig sorg

Å bruke vold mot politiske demokratiske institusjoner og uskyldige mennesker for å oppfylle sine politiske, egoistiske drømmer er totalt uakseptabelt, uansett hvem det kommer fra. Jeg slutter meg til Norges befolkning i sorgen og medfølelsen med de som ble rammet av massedrapene og volden fra Anders Behring Breivik.

Et angrep på det politiske Norge er også et angrep på meg. Og på deg.

Hvil i fred.

Israels nye allierte i Europa

I kjølvannet av bordingen av “Mavi Marmara” under sist års “Freedom Flotilla,” som viste seg å være en ansamling terrorister, og hvor ni av disse ble drept etter å ha startet angrep mot israelske kommandosoldater, kjølnet forholdet mellom Israel og Tyrkia betraktelig.

Israelere hadde i årevis reist til Tyrkia på ferie, men da Tyrkia trakk tilbake sin ambassadør til Israel i protest, og forlangte en unnskyldning fra Israel for de ni terroristene, ble forholdet så kjølig at israelsk UD vurderte det som risikabelt å være israeler på ferie i Tyrkia.

Militær bistand og økt turisme I stedet begynte titusener av israelerne å reise til de . . . → Les mer: Israels nye allierte i Europa