Faremo med puse-gen

– Det høres ut som om noen av soldatene er mer bekymret for at fanger slippes fri enn at de utsettes for tortur.

– Jeg kan ikke skjønne at det å sikre human fangebehandling ikke skal være viktig, sier forsvarsministeren.
VG: Angriper egne soldater etter Afghanistan-kritikk

Hva slags forsvarsminister er dette, som ikke kan forstå sine egne soldaters behov for sikkerhet?

Man kunne være fristet til å si at her burde forsvarsministeren opptre som en mann og legge bort omsorgstrangen akkurat i denne saken. Omsorg er vel og bra det. Men forsvarsministeren burde bruke dette genet først og fremst på våre egne soldater, ikke på de kriminelle. 

Relaterte innlegg
Av Giulio Meotti Nå som den muslimske befolkningen skyter i været, kan Europa slik som vi kjenner det snart være en saga blott. Den europeiske sivilisasjon som formet tidsalderen vi lever i er i ferd med å bli utslettet. Og det ...
Les mer...
Man fristes til å undres noen ganger hva som ligger bak når avgjørelser tas i det offentlige, eller som her, - i Oslo kommunes heleide selskap Ruter. Nils August Andresen i Minerva ber om åpenhet i prosessen, med offentliggjøring av ...
Les mer...
Kjemp for alt hva du har kjært
  Alltid freidig når du går veier Gud tør kjenne, selv om du til målet når først ved verdens ende! Aldri redd for mørkets makt! Stjernene vil lyse; med et Fadervår i pakt skal du aldri gyse. Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder! Da er ...
Les mer...
Årsak og sammenheng
Israels regjering har i dag besluttet å gi de palestinske selvstyremyndighetene (PA) skattepenger de har holdt tilbake. Det dreier seg om i underkant av 600 millioner kroner. PA har svært dårlig økonomi til tross for at Palestina-araberne er den folkegruppe ...
Les mer...
Vil ikke se ammende mødre
På restauranten Süd Øst i Oslo blir mødre med barn som ammer, henvist til kjelleren. For ifølge restaurantsjefen Christian Eriksen setter folk maten i halsen når de ser mødre som ammer. Det er noe fundamentalt galt med et samfunn som får ...
Les mer...
Jacob Mchangama (f. 1978) er en særdeles begavet, engasjert og produktiv jurist i Danmark. Han skriver om en interessant sak i Danmark som også har stor prinsipiell betydning for oss i Norge. Som man har kunnet læse i en række aviser, ...
Les mer...
Verden har kommet til Ola Nordmann
Ola, han med nisseluen, er ikke forberedt når han skal ut i verden. Han står der og blinker med øynene, helt fjetret av alt det store, fine, flotte som Verden har å by på. Så når det kommer noen bort ...
Les mer...
Holocaustdagen
27. januar er den internasjonale Holocaustdagen. Nazistenes ideologi - herunder hatet mot jødene - tok livet av millioner av uskyldige mennesker. Yad Vashems webside har i disse dager åpnet enorme databaser og gjort dem søkbare for folk, i et samarbeid med Google. ...
Les mer...
Frank Rossavik skriver en artikkel i Morgenbladet 29. mars 2012 der han forsøker å imøtegå Conrad Myrland i Miff vedrørende mediedekningen av konflikten mellom Israel og palestinerne. Artikkelen inneholder så mange udokumenterte påstander og klassisk antisemittisme, og har dessuten så ...
Les mer...
Jernbanen – en skandale
Til tross for økte bevilgninger har jernbanen forfalt kraftig leser vi i Aftenposten i dag. Under den rødgrønne regjeringen, som skulle satse så veldig på miljø, har manges grunn nr. én til å la bilen stå, blitt en umulighet. På alle ...
Les mer...
Velkommen til Eurabia
Metrofili
Kjemp for alt hva du har kjært
Årsak og sammenheng
Vil ikke se ammende mødre
Rettssak om kors i offentlige dokumenter
Verden har kommet til Ola Nordmann
Holocaustdagen
Kampen mot det opprørske offer
Jernbanen – en skandale

Relaterte artikler:

  • Ingen relaterte poster funnet

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>