Faremo med puse-gen

– Det høres ut som om noen av soldatene er mer bekymret for at fanger slippes fri enn at de utsettes for tortur.

– Jeg kan ikke skjønne at det å sikre human fangebehandling ikke skal være viktig, sier forsvarsministeren.
VG: Angriper egne soldater etter Afghanistan-kritikk

Hva slags forsvarsminister er dette, som ikke kan forstå sine egne soldaters behov for sikkerhet?

Man kunne være fristet til å si at her burde forsvarsministeren opptre som en mann og legge bort omsorgstrangen akkurat i denne saken. Omsorg er vel og bra det. Men forsvarsministeren burde bruke dette genet først og fremst på våre egne soldater, ikke på de kriminelle. 

Relaterte innlegg
Svenske tilstander i Mjøndalen
Det skal ikke så mange muslimer til før det er fullt Texas. Eller svenske tilstander om du vil. Nærmere bestemt "syv-åtte prosent". I Mjøndalen, Norge(!) er det nå baluba fordi en rektor som hadde sett seg lei på muslimske foreldres utmelding av samfunnet, ...
Les mer...
Nok snakk
Tormod Strand i NRK laget i vinter en reportasje på NRK om det økende jødehatet i Norge. Der kom det klart frem at det er muslimske innvandrere som står for de fleste tilfellene og den farligste volden. Vår egen tidligere finansminister ...
Les mer...
Vi blir nyhetsmessig "fartsblinde" slik samfunnet er blitt. Det jeg mener, er at vi blir oversvømmet av nyheter, den ene så ufattelig sjokkerende etter den andre. Ta det ekstremt hjerterå mordet i København, jordskjelvene i Chile og Haiti som eksempler. All ...
Les mer...
Jacob Mchangama (f. 1978) er en særdeles begavet, engasjert og produktiv jurist i Danmark. Han skriver om en interessant sak i Danmark som også har stor prinsipiell betydning for oss i Norge. Som man har kunnet læse i en række aviser, ...
Les mer...
Selvforsvar: Desperat handling?
Forsvarsminister (les ordet langsomt med trykk på første stavelse: forsvar...) Grete Faremo skal "etter alt å dømme vurdere å gi norske sjøfolk våpen for å forsvare seg (!) mot piratvirksomheten utenfor Somalia," melder NTB i VG i dag. Så langt alt ...
Les mer...
Hva er viktige nyheter?
Det er mye som skjer for tida. Vi har tilgang til informasjon som aldri før, og et problem kan være å skille det viktige fra de uvesentlige. Det kan være vanskelig nok for et enkeltmenneske. Tydeligvis også for de profesjonelle ...
Les mer...
Uendelig sorg
Å bruke vold mot politiske demokratiske institusjoner og uskyldige mennesker for å oppfylle sine politiske, egoistiske drømmer er totalt uakseptabelt, uansett hvem det kommer fra. Jeg slutter meg til Norges befolkning i sorgen og medfølelsen med de som ble rammet av ...
Les mer...
I bakvendtland der kan alt gå an. Vi har tog-kaoset som man ikke skulle tro var mulig, og vi har en regjering som sier innvandrerne er en ressurs for Norge, mens alle tall tyder på at det er en utgift ...
Les mer...
Far (53) kalte datter (4) hore
Hjerterått. Far slo og sparket datteren (4) i barnehagen, skriver Dagbladet. Og kalte datteren sin for hore. Hvem er det som gjør sånt? Kjenner vi igjen terminologien? Kan vi lese mellom linjene? Og - hva blir straffen? Blir du arg, eller passerer det bare ...
Les mer...
Åge Aleksandersen med sin "Æ vil vær din venn" Æ vil vær din vennÆ vil sitt ved ditt bordElske under himmelnattKysses av kjærlighetSammen i sorgTa i mot livA vil vær din venn…Du steiner dine mødrePisker dine søstreLemlester dine døtreBak slørMen æ ...
Les mer...
Svenske tilstander i Mjøndalen
Nok snakk
Bakvendtlandet Norge
Rettssak om kors i offentlige dokumenter
Selvforsvar: Desperat handling?
Hva er viktige nyheter?
Uendelig sorg
Bakvendtland (oppdatert)
Far (53) kalte datter (4) hore
Det store sviket

Relaterte artikler:

  • Ingen relaterte poster funnet

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>