Faremo med puse-gen

– Det høres ut som om noen av soldatene er mer bekymret for at fanger slippes fri enn at de utsettes for tortur.

– Jeg kan ikke skjønne at det å sikre human fangebehandling ikke skal være viktig, sier forsvarsministeren.
VG: Angriper egne soldater etter Afghanistan-kritikk

Hva slags forsvarsminister er dette, som ikke kan forstå sine egne soldaters behov for sikkerhet?

Man kunne være fristet til å si at her burde forsvarsministeren opptre som en mann og legge bort omsorgstrangen akkurat i denne saken. Omsorg er vel og bra det. Men forsvarsministeren burde bruke dette genet først og fremst på våre egne soldater, ikke på de kriminelle. 

Relaterte innlegg
Verden har kommet til Ola Nordmann
Ola, han med nisseluen, er ikke forberedt når han skal ut i verden. Han står der og blinker med øynene, helt fjetret av alt det store, fine, flotte som Verden har å by på. Så når det kommer noen bort ...
Les mer...
I bakvendtland der kan alt gå an. Vi har tog-kaoset som man ikke skulle tro var mulig, og vi har en regjering som sier innvandrerne er en ressurs for Norge, mens alle tall tyder på at det er en utgift ...
Les mer...
Jernbanen – en skandale
Til tross for økte bevilgninger har jernbanen forfalt kraftig leser vi i Aftenposten i dag. Under den rødgrønne regjeringen, som skulle satse så veldig på miljø, har manges grunn nr. én til å la bilen stå, blitt en umulighet. På alle ...
Les mer...
Advarsel: Kunstner søker publisitet!
Sanna Rayman i Svenska Dagbladet skriver i dagens leder om Vilks-debatten, og i motsetning til dem som roper på respekt, eller som "forstår" dem som angrep Vilks under hans foredrag i Uppsala, forstår hun hva debatten dreier seg om. Hun tar ...
Les mer...
Historieløshet
Mediene er fulle av informasjon om rettsaken mot terroristen Breivik, og i den forbindelse innhenter man eksperter på nær sagt alle områder. Vi har jus-eksperter, vi har psykologer og psykiatere, historikere og personer som vet mye om islam, religion og ...
Les mer...
“Å ta grep”
Jeg hørte om politikerspråk på Språkteigen på NRK her om dagen. En av gjengangerne, i tillegg til feil bruk av "i forhold til" var at "ja, vi må ta grep." Er det noen som ser Jens Stoltenberg for seg når man ...
Les mer...
Jacob Mchangama (f. 1978) er en særdeles begavet, engasjert og produktiv jurist i Danmark. Han skriver om en interessant sak i Danmark som også har stor prinsipiell betydning for oss i Norge. Som man har kunnet læse i en række aviser, ...
Les mer...
Av Michal Rachel Suissa, leder for Senter mot antisemittisme, SMA Utenriksminister Jonas Gahr Større har ifølge NRK reagert voldsomt på at Carl I. Hagen for mange år siden skal ha sagt at majoriteten av terrorhandlinger i verden er utført av muslimer. ...
Les mer...
Vanstyre – men hvem har skylden?
Peter Normann Waage har en utblåsning i Aftenposten i dag, og det er slett ikke vanskelig å være enig. Nyheten [om at landets eneste utdannelseslinje for pianostemmere legges ned] bør leses i sammenheng med det ubegripelige, men uavvendelige faktum at jernbanen ...
Les mer...
Jus-professor Fredrik Seierstad er engasjert av UD for å vurdere hvordan EØS-avtalen virker. Nå, i 2010, et par tiår etter at avtalen ble inngått. Vel, bedre sent enn aldri sier nå jeg. Men helt i stil med norske regjeringers politikk ellers: prøv alt du ...
Les mer...
Verden har kommet til Ola Nordmann
Bakvendtland (oppdatert)
Jernbanen – en skandale
Advarsel: Kunstner søker publisitet!
Historieløshet
“Å ta grep”
Rettssak om kors i offentlige dokumenter
Groteske utsagn
Vanstyre – men hvem har skylden?
Bedre sent enn aldri

Relaterte artikler:

  • Ingen relaterte poster funnet

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>