Realistisk fremmedfrykt

I dagens Aftenposten slår Dagfinn Høybråten fast at innvandrerne selv bidrar til fremmedfykt gjennom hendelser som båket i moskeen Central Jamaat-e Ahl-e Sunnat i Oslo.

Han påpeker at Frp får drahjelp, men den siste kommentaren hans, “Fr.p. har demonstrert sin evne til å fiske i rørt vann” fremstår som patetisk. Det er jo nettopp Frp’s evne til å forutse den situasjonen vi nå er i ferd med å komme i, å advare mot den, og foreslå tiltak for å begrense skadevirkningene, som er årsaken til Frp’s fremgang i tider som disse, når fremmedfrykten øker. Mange som ellers ville valgt et annet parti ville nå stemme Frp fordi de har et program som tar frykten på alvor.

For fremmedfrykten er høyst velbegrunnet og realistisk. Den som ikke er redd for islamismen når terroren nå kommer tettere innpå oss, må jo være dum. De andre partiene burde nå se alvoret i situasjonen og komme med forslag til tiltak som kan skape trygghet, i stedet for å angripe det eneste partiet som skjønner hva dette dreier seg om eller tør å si det. Hvis ikke, er det ikke så utenkelig at Frp vil sitte i regjering om fire år, og kanskje før det også.

Og jeg som trodde Høybråten var en mann med ryggrad. Han har jo tidligere vist at han står for sine synspunkter.

Relaterte innlegg
Det bør være mulig å tegne Muhammed som en hund uten at verden går i taket. Derfor angrer jeg ingenting. Og jeg kommer heller ikke til å be om unnskyldning. Det har jeg fått meddelt gang på gang, at jeg ...
Les mer...
Pul søstera di!
Synes du sånt språk er helt ok, kan du bare lukke dette nettleservinduet og aldri åpne det igjen. Hvis du enda lar deg sjokkere, irritere, hvis du blir forbannet og opprørt av det, om enn bare litt, så les videre. Jeg ...
Les mer...
Dagens Nyheter er i dag klinkende klar i sin leder om dødsskvadronen: Om någon betraktat angreppen på Vestergaard och Vilks som enskilda polisärenden är det hög tid för en omprövning. Hoten utgör i själva verket ett angrepp på en av våra ...
Les mer...
Aviser og TV har i det siste bragt oss mange reportasjer om palestinernes raseri og skuffelse over at Israel har drept Hamas’ ledere. På TV så jeg SV’s Kristin Halvorsen si at dette jo bare fører til enda mer vold, ...
Les mer...
Antallet voldtekter i Sverige eksploderer. I 1975 var tallet under 1000, siden har det økt i samme grad som innvandringen. Riksdagen mener det er en ok pris å betale, - Snaphanen spør om svenskene selv ønsker å ha det slik, ...
Les mer...
Islam vs. kommunisme og nazisme
(Klikk for å se større versjon)
Les mer...
Tybring-Gjeddes (Frp) kronikk i Aftenposten 25. august blir kommentert av multikulturalistene. Det var forventet. Den etablerte politiske korrekte elite, rødgrønn i fargen, bestående av politikere, akademikere og mediafolk har i årevis skreket opp straks man pirket borti det bildet de ...
Les mer...
Muhammed som homofil
ADAM OG EWALD (Se flere bilder her...) Sooreh Hera er en iranskfødt billedkunstner bosatt i Amsterdam. Hun bestemte seg for vise hykleriet når det gjelder homoseksualitet og islam. Hun sier det er vanlig at gifte menn har sex med andre menn, hun ...
Les mer...
Et fåtall radikale islamister
Ragnar Ulstein (i document.no) kommenterer utsagnet fra filosofen Helge Svare at "bare et fåtall er radikale islamister", noe som er et mye hørt utsagn for tiden, også undertegnede hører det stadig vekk. Hva mener Ulstein om det? Vi har bak oss ...
Les mer...
I går kunne vi lese nyheten om at USAs president Barack Obama skriver om virkeligheten. Administrasjonen hans jobber med retningslinjer som skal unngå all bruk av uttrykk som "jihad" og "islamsk ekstremisme" i alle dokumenter som omhandler terrorisme. I North Yorkshire ...
Les mer...
På kne for muslimene? Nei.
Pul søstera di!
DN klinkende klar om truselen mot Vilks
Media, politikere, kristne og terrorisme
Sverige best i Europa – på voldtekter
Islam vs. kommunisme og nazisme
Høyre på villspor
Muhammed som homofil
Et fåtall radikale islamister
Vil ikke fornærme muslimer

Relaterte artikler:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>