Løsningen på elendigheten

Olav Thommessen, nestleder i Venstre, har vært i Virkelighetens Verden. Han unngikk såvidt å bli truffet av en stein under sitt besøk i Paris onsdag, ifølge Dagbladet. Så da kan vi i alle fall anta at han har sett steinkastere.

Men opplevelsen har rystet Thommessen, som her hjemme stiller til TV-debatter om innvandring, og er uenig med Hege Storhaug, selv om han tydeligvis ikke har lest bøkene med hennes påstander.

Han viser forståelse for pøbelen. “De opplever en ekstrem følelse av håpløshet og depresjon, og så kommer vi og titter på, som om det var en dyrehage” sier han, ifølge VG som var med på turen.

Løsningen på ghettofiseringen er ifølge Thommessen “å rive store blokker og erstatte disse med urbane åpne løsninger.” Flott for arkitektene.

Noe skurrer kraftig. Skal vi bygge om byene våre for å tilpasse oss innvandringen? Det får være grenser, selv for Venstre. Den ekstreme følelsen av håpløshet kan vi forholdsvis lett få vekk ved å stille krav til innvandrerne. Krav om å tilpasse seg vårt miljø. Krav om å innordne seg norske lover. Krav om at norske lover skal gjelde overalt, også der det eventuelt bare bor innvandrere. Og så håndheve dem. 

Relaterte innlegg
Sverigedemokratene appellerer til folk flest
Svenskt Näringsliv har fått gjort en undersøkelse som omfatter hvilket parti ikke-SD-velgere synes har den beste innvandringspolitikken. Overraskende nok ligger SD (Sverigedemokratene) på topp. Min forhenværende Facebook-venn, som selv er svensk, blir kanskje litt overrasket over resultatet, som nok kan tyde på at ...
Les mer...
Et typisk trekk ved dagens politikk er at man lager ord og uttrykk som skjuler sammenhenger. Bak eldrebølgen ligger lave fødselstall. Fødselstall skal liksom en illustrasjon på valgfrihet, men hvem har lagt til rette for at det er lett å ...
Les mer...
Enda et eksempel på hvor hjerterå og ondskapsfulle utslag det kan gi når kulturene fra muslimske områder blandes inn i vårt land. Vi får det noe nærmere, det som daglig skjer i disse landene. En jente på 19 er glad i ...
Les mer...
Omtrent hver dag griner en stor sak fra nettstedenes websider, eller ett eller annet punkt i Siri Lill Mannes' nyhetsopplesning, for ikke å snakke om NRK, et tegn på hvor ubeskrivelig mislykket det store innvandringsprosjektet er. Midt i at media har ...
Les mer...
Store problemer i Malmø
Malmø kommune har store problemer med rasisme, jødehat og segregering. Også skolene er et problemområde. I forhold til omfanget på vanskene burde dette blitt dekket av norske medier i en helt annen grad enn hva er tilfelle. For det første ligger ...
Les mer...
En usedvanlig rett-fra-levra søndagskronikk som sier noe om hva svenske myndigheter har gjort med landet. Hva er så hensikten med å publisere dette her? Er det relevant for Norge? Ja. Fordi vi kan lære av våre svenske naboer, og danskene med, ...
Les mer...
“Feil” fokus?
Audun Lysbakken (SV), Barne-, likestillings- og inkluderingsminister, mener politikerne og debatten som har foregått de siste årene har hatt feil fokus. Fokuset når man har diskutert innvandringen har etter hans oppfatning vært på "det som fungerer dårlig når det gjelder ...
Les mer...
Texas i Rosengård, Malmö
Det er litt kjipt å skrive om innvandring. For jeg får så ofte høre: - du skriver bare om det negative. Jeg har ikke noe svar til deg, beklager. Men mediene gir deg det bildet du ønsker å ha av det ...
Les mer...
Texas i Malmö
I Malmö har situasjonen for lengst kommet fullstendig ut av kontroll. Alt har sin pris. Å være sosialkontor for all verdens flyktninger og påståtte flyktninger også. Også om de politisk korrekte fnyser, om de kaller alle rasister som kritiserer og ...
Les mer...
Hur länge kommer de att drömma?
I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut. Jag drömde det var fred på jord och alla krig var slut Jag drömde om en jättesal där statsmän satt i rad. Så skrev dom på ett konvolut och reste sig och sa: Det finns inga soldater mer, det finns ...
Les mer...
Sverigedemokratene appellerer til folk flest
Dagens gullkorn
Hjerterått fra Midtøsten
Sett krav – bli menn
Store problemer i Malmø
Kjære Fredrik
“Feil” fokus?
Texas i Rosengård, Malmö
Texas i Malmö
Hur länge kommer de att drömma?

Relaterte artikler:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>