Løsningen på elendigheten

Olav Thommessen, nestleder i Venstre, har vært i Virkelighetens Verden. Han unngikk såvidt å bli truffet av en stein under sitt besøk i Paris onsdag, ifølge Dagbladet. Så da kan vi i alle fall anta at han har sett steinkastere.

Men opplevelsen har rystet Thommessen, som her hjemme stiller til TV-debatter om innvandring, og er uenig med Hege Storhaug, selv om han tydeligvis ikke har lest bøkene med hennes påstander.

Han viser forståelse for pøbelen. “De opplever en ekstrem følelse av håpløshet og depresjon, og så kommer vi og titter på, som om det var en dyrehage” sier han, ifølge VG som var med på turen.

Løsningen på ghettofiseringen er ifølge Thommessen “å rive store blokker og erstatte disse med urbane åpne løsninger.” Flott for arkitektene.

Noe skurrer kraftig. Skal vi bygge om byene våre for å tilpasse oss innvandringen? Det får være grenser, selv for Venstre. Den ekstreme følelsen av håpløshet kan vi forholdsvis lett få vekk ved å stille krav til innvandrerne. Krav om å tilpasse seg vårt miljø. Krav om å innordne seg norske lover. Krav om at norske lover skal gjelde overalt, også der det eventuelt bare bor innvandrere. Og så håndheve dem. 

Relaterte innlegg
PARIS: Sparsomme opplysninger fra demonstrasjon som utartet seg til nærmere opptøyer, Asiatene som bor i Belleville er i minoritet, og utsettes i stadig økende grad for overgrep, vold og tyverier. De mener politiet ikke beskytter dem når de angripes. Nylig ...
Les mer...
Den lille kommunen Birr i kanton Aargau i Sveits har ikke mer enn 3900 innbyggere. Men kommunen har likevel merket innvandringen på kroppen i en større grad enn de fleste andre sveitsiske småsteder. I 60-årene bygget elektronikkonsernet ABB boenheter for ...
Les mer...
Kjemp for alt hva du har kjært
  Alltid freidig når du går veier Gud tør kjenne, selv om du til målet når først ved verdens ende! Aldri redd for mørkets makt! Stjernene vil lyse; med et Fadervår i pakt skal du aldri gyse. Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder! Da er ...
Les mer...
Antallet voldtekter i Sverige eksploderer. I 1975 var tallet under 1000, siden har det økt i samme grad som innvandringen. Riksdagen mener det er en ok pris å betale, - Snaphanen spør om svenskene selv ønsker å ha det slik, ...
Les mer...
Dødsdømt sivilisasjon
Dette er seriøst, det er ingen spøkefull tone når jeg sier Europa og de vestlige velferdssamfunnene er dødsdømt. Bærekraft er et populært uttrykk for tiden, og er det noe vi har sørget for til gagns, så er det nettopp at ...
Les mer...
Det multikulturelle prosjektet skrider fremad, også i Danmark. Torsdag ettermiddag ble en sjåfør og selger i Hjem-Is angrepet av 10-20 unge innvandrere i Esbjerg, Danmark. Politiet etterforsker saken som ran. "De ville åpenbart ha noe is" sier Tommy Back, vaktsjef for Syd- ...
Les mer...
Innvandrerne tause når det gjelder
Mrutyuanjai Mishra er selv inder og innvandrer i Danmark: Indvandrere fra Pakistan udgør en af de største grupper i både Danmark, Sverige og Norge. De har hidtil forholdt sig tavse i denne sag. Danske politikere med pakistansk baggrund udtaler sig heller ...
Les mer...
En helt ny situasjon har oppstått som følge av bølgen av muslimsk innvandring til Vest, og terrortruslene fra muslimer. Vi snakker om at ytringsfrihet har en pris, men aldri har vel uttrykket hatt en så bokstavelig mening. Man kan være enig ...
Les mer...
Halvannet år og fire operasjoner etter at sønnen ble skutt i beinet, kan han fortsatt bare gå korte strekninger. Nå vil Grete Olsen vise hva en skuddskade virkelig er. Under overskriften "Dette er virkeligheten" i Dagbladet forteller moren til ett av ...
Les mer...
Omtrent hver dag griner en stor sak fra nettstedenes websider, eller ett eller annet punkt i Siri Lill Mannes' nyhetsopplesning, for ikke å snakke om NRK, et tegn på hvor ubeskrivelig mislykket det store innvandringsprosjektet er. Midt i at media har ...
Les mer...
Etnisk motivert vold i Paris
Charter med krav til utlendinger
Kjemp for alt hva du har kjært
Sverige best i Europa – på voldtekter
Dødsdømt sivilisasjon
Innvandrerbande angrep Hjem-Is
Innvandrerne tause når det gjelder
Ytringsfrihet, men mot betaling?
Ville vi dette?
Sett krav – bli menn

Relaterte artikler:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>