Løsningen på elendigheten

Olav Thommessen, nestleder i Venstre, har vært i Virkelighetens Verden. Han unngikk såvidt å bli truffet av en stein under sitt besøk i Paris onsdag, ifølge Dagbladet. Så da kan vi i alle fall anta at han har sett steinkastere.

Men opplevelsen har rystet Thommessen, som her hjemme stiller til TV-debatter om innvandring, og er uenig med Hege Storhaug, selv om han tydeligvis ikke har lest bøkene med hennes påstander.

Han viser forståelse for pøbelen. “De opplever en ekstrem følelse av håpløshet og depresjon, og så kommer vi og titter på, som om det var en dyrehage” sier han, ifølge VG som var med på turen.

Løsningen på ghettofiseringen er ifølge Thommessen “å rive store blokker og erstatte disse med urbane åpne løsninger.” Flott for arkitektene.

Noe skurrer kraftig. Skal vi bygge om byene våre for å tilpasse oss innvandringen? Det får være grenser, selv for Venstre. Den ekstreme følelsen av håpløshet kan vi forholdsvis lett få vekk ved å stille krav til innvandrerne. Krav om å tilpasse seg vårt miljø. Krav om å innordne seg norske lover. Krav om at norske lover skal gjelde overalt, også der det eventuelt bare bor innvandrere. Og så håndheve dem. 

Relaterte innlegg
Det multikulturelle prosjektet skrider fremad, også i Danmark. Torsdag ettermiddag ble en sjåfør og selger i Hjem-Is angrepet av 10-20 unge innvandrere i Esbjerg, Danmark. Politiet etterforsker saken som ran. "De ville åpenbart ha noe is" sier Tommy Back, vaktsjef for Syd- ...
Les mer...
Kjemp for alt hva du har kjært
  Alltid freidig når du går veier Gud tør kjenne, selv om du til målet når først ved verdens ende! Aldri redd for mørkets makt! Stjernene vil lyse; med et Fadervår i pakt skal du aldri gyse. Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder! Da er ...
Les mer...
Tre av fire finner vil at det skal bli vanskeligere å få asyl for familiemedlemmer, asylsøkere og kvoteflyktninger, viser en undersøkelse gjort av Homma. Minst tre av fire mente at innvandrerne bør tilpasse seg finske forhold bedre, og at de ...
Les mer...
Svenske medier har fortiet "hate crime" - trakassering og vold, når overgriperen ikke er høyreekstremist. Til nå. Virkeligheten innhenter også Sverige. Antall anmeldte overgrep mot jøder har blitt doblet i Malmö. Muslimer trakasseres i Södertälje. To svært interessante reportasjer.   http://www.youtube.com/watch?v=8AyQu5zI66Q   http://www.youtube.com/watch?v=i9T6o-ROuWE   Via Politiskt ...
Les mer...
Svært velskrevet brev, til ettertanke. Våg å lese det, ikke la deg stoppe av at dette er skrevet av en "høyrepopulist", "ekstremt høyrevridd" og lignende. Les hva hun skriver. Våg, for en gangs skyld å tenke selv. Er der håb for ...
Les mer...
Britta Mogensen skriver for Human Rights Service (HRS): Ikke herre i eget hus? Hvordan er det gået til, at vi har tilladt, at vore politikere har tvunget en af de værste intolerante, bestialske og bloddryppende ideologier i verden ned i halsen på ...
Les mer...
Et borettslag i København har fått en problemstilling i fanget som de ikke har sett før. Slut med øl og hunde. Det er bare nogle af de forslag, som afdelingsbestyrelsen i den almene boligforening Tåstrupgård har stillet. Noget som møder stor modstand blandt ...
Les mer...
Taxisjåfør (42) tiltalt for brutalt overgrep kan vi lese i dagens nettaviser. Media skal bringe oss informasjon om det som skjer. Er det vesentlig, eller er det ikke vesentlig å få vite at den antatte overgriperen er innvandrer når våre kvinner ...
Les mer...
Arrestert for Muhammedkritikk
Sveriges problem har vært emne noen ganger før. Nå har det gått så vidt at når et politiker viser en plakat som avbilder Muhammed med sin ni-årige hustru og har et anti-muslimsk budskap, blir arrestert. Grunnen? "Mistanke om hets mot en ...
Les mer...
Et typisk trekk ved dagens politikk er at man lager ord og uttrykk som skjuler sammenhenger. Bak eldrebølgen ligger lave fødselstall. Fødselstall skal liksom en illustrasjon på valgfrihet, men hvem har lagt til rette for at det er lett å ...
Les mer...
Innvandrerbande angrep Hjem-Is
Kjemp for alt hva du har kjært
Finner vil ha innstramninger
Hate crime mellom innvandrere fortiet
Pia Kjærsgaard om Sverigedemokratene
Ikke herre i eget hus
Borettslag = bodega?
Opprinnelse underslås i media
Arrestert for Muhammedkritikk
Dagens gullkorn

Relaterte artikler:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>