PST-sjef – med hjerte for saken denne gang?

I et intervju i Aftenposten sier forhenværende PST-sjef Jørn Holme noe som er ganske oppsiktsvekkende for en person i hans stilling:

Jeg synes jobben som riksantikvar er en drømmejobb. Jobben som PST-sjef var ikke en drømmejobb. Hjertet mitt var ikke med meg i samme grad. Nå er det mer kontakt mellom hjerte og hjerne.

Vi får håpe nåværende PST-sjef har hjertet med seg i jobben. Det er trolig relativt viktige avgjørelser som tas av PST-sjefen, og det hadde jo vært fint for det norske folk, som jo lønner denne jobben, også å få en person som tjener folkets interesser. Av et helt hjerte.

Aftenposten: Verdiforkjemperen

Relaterte innlegg
Lars Vilks
I disse tider er det relevant å vise Muhammed i forskjellige utgaver. Hvis det skal bli helvete når det publiseres upopulære tegninger, får vi publisere alle mann så de får drepe oss hele bunten. Pene er de ikke, alle tegningene. I solidaritet med ...
Les mer...
Diplomat utvises
Britene er fornærmet etter at Mossad angivelig brukte falske britiske pass for å gjennomføre sin antiterror-aksjon da Mahmoud al-Mabhouh ble drept på et hotell i Dubai, og utviser en israelsk diplomat. Israelske politikere er fargerike og varmblodige, og reaksjonene blir lagt ...
Les mer...
Muhammed som homofil
ADAM OG EWALD (Se flere bilder her...) Sooreh Hera er en iranskfødt billedkunstner bosatt i Amsterdam. Hun bestemte seg for vise hykleriet når det gjelder homoseksualitet og islam. Hun sier det er vanlig at gifte menn har sex med andre menn, hun ...
Les mer...
Dagens Nyheter er i dag klinkende klar i sin leder om dødsskvadronen: Om någon betraktat angreppen på Vestergaard och Vilks som enskilda polisärenden är det hög tid för en omprövning. Hoten utgör i själva verket ett angrepp på en av våra ...
Les mer...
Counterterrorism Blog har en interessant artikkel om hvordan innvandrere, ofte kriminelle, og oftest andre eller tredje generasjon, uten noen spesiell religiøs interesse, blir farlige terrorister når de hektes på islamisme. Artikkelen tar spesielt opp forholdene i Skandinavia. Denne typen terrorister ser ikke ut ...
Les mer...
17. feb 2010: Linker i denne artikkelen kan være utdatert Her er noen kjappe utdrag fra uttalelser av ledere, internasjonalt og nasjonalt, samt noen linjer til slutt om kveldens diskusjon i Redaksjon EN, NRK. Vi bør merke oss at vi her ...
Les mer...
Oppdatert 26.05.04: Publisert i Norge Idag. (Vår kristne kultur er i fare) og i full versjon (dato ukjent) her... Oppdatert 22.05.04: Deler av denne artikkelen (hovedsaklig de fire-fem siste avsnittene) står på trykk i papirutgaven av Drammens Tidende 22.05.04, publisert som leserbrev. Det er ...
Les mer...
Muhammed
Homofil muslim. Opprinnelse ukjent.
Les mer...
Under denne overskriften publiserer Dagbladet et intervju med CNN-reporteren Jonathan Mann i forbindelse med Nobelprisutdelingen. Prisen gikk som kjent til muslimen Muhammad Yunus. Muslimer er mennesker som alle andre, der finnes ressurspersoner blant dem som blant ikke-muslimer. Yunus har helt klart gjort et mesterstykke, ...
Les mer...
Av CELVIN NIKLAS JOJAKIN RUISDAEL har jeg fått denne artikkelen, som han har oversatt fra engelsk. Det er skremmende og interessant lesning. Det som slo meg spesielt, er slutten, som er omtrent identisk med Oriana Fallacis påstander, at det er ...
Les mer...
Lars Vilks
Diplomat utvises
Muhammed som homofil
DN klinkende klar om truselen mot Vilks
Hvor og når blir man en terrorist?
Reaksjoner på likvideringen av Yassin
Våg å tenke selv
Muhammed
Muslimer har mye å lære bort til
Muslimer i Europa vil ha krig

Relaterte artikler:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>