PST-sjef – med hjerte for saken denne gang?

I et intervju i Aftenposten sier forhenværende PST-sjef Jørn Holme noe som er ganske oppsiktsvekkende for en person i hans stilling:

Jeg synes jobben som riksantikvar er en drømmejobb. Jobben som PST-sjef var ikke en drømmejobb. Hjertet mitt var ikke med meg i samme grad. Nå er det mer kontakt mellom hjerte og hjerne.

Vi får håpe nåværende PST-sjef har hjertet med seg i jobben. Det er trolig relativt viktige avgjørelser som tas av PST-sjefen, og det hadde jo vært fint for det norske folk, som jo lønner denne jobben, også å få en person som tjener folkets interesser. Av et helt hjerte.

Aftenposten: Verdiforkjemperen

Relaterte innlegg
Mann av huse for en grisetegning
Så er vi her igjen. En liten ubetydelig tegning blir hausset opp. Sinte, forurettede, fornærmede muslimer går mann av huse for å avkreve en unnskyldning. Som jeg skrev i Frykter bråk? kan det virke som om en del av disse ...
Les mer...
17. feb. 2010: Linkene i denne artikkelen kan være utdatert. Ikke alle media fordømmer Israels drap. Noen forstår dem, og noen til og med støtter dem og mener dette er helt på sin plass. Her er et interessant lite knippe med ...
Les mer...
Dagens Nyheter er i dag klinkende klar i sin leder om dødsskvadronen: Om någon betraktat angreppen på Vestergaard och Vilks som enskilda polisärenden är det hög tid för en omprövning. Hoten utgör i själva verket ett angrepp på en av våra ...
Les mer...
I vårt samfunn er friheten, - friheten til å ytre våre meninger, også når majoriteten er uenig, dypt grunnfestet. Selv når statsministeren er uenig, har vi lov å ytre oss uten å skulle risikere liv, helse eller ubehagelig oppførsel. Omkvedet i ...
Les mer...
Nok er nok
Demonstranten Mohyeldeen Mohammad (studerer for tiden i Saudi Arabia) som truet hele Norge med terror bortforklarer det han sa med at det var PST som egentlig advarte mot terror, hvis ikke nordmenn oppfører seg mer i tråd med slik muslimene ...
Les mer...
Mohyeldeen Mohammad er pågrepet for trusler mot journalister. Hva er vitsen med det egentlig? Arfan Bhatti ble pågrepet for langt verre ting. Han hadde planlagt terror, han hadde skutt, han hadde automatvåpen i sin besittelse, - men de fikk ham ikke ...
Les mer...
Frykt som våpen
Terrorekspert i USA frykter ny Muhammed-krise, leser vi i VG og ABC Nyheter i dag. Interessant nok. Og ikke særlig hyggelig. Men det er fint at det står slikt i nyhetene, fordi det setter lyset på problemstillinger. At en ekspert vurderer situasjonen ...
Les mer...
Counterterrorism Blog har en interessant artikkel om hvordan innvandrere, ofte kriminelle, og oftest andre eller tredje generasjon, uten noen spesiell religiøs interesse, blir farlige terrorister når de hektes på islamisme. Artikkelen tar spesielt opp forholdene i Skandinavia. Denne typen terrorister ser ikke ut ...
Les mer...
Mediafolk, både i USA og her hjemme, vil gjerne ha skiller som ikke finnes i virkeligheten. Eller for å sitere Suzanne Fields på det konservative Washington-baserte nettstedet Townhall.com:    Det er et jag i media, både utenlands og her hjemme – for ...
Les mer...
Røde Kors' Internasjonale Komité (ICRC) har valgt side. Komitéen uttaler seg om sikkerhetsgjerdet som Israel bygger mot "Vestbredden" for å hindre tap av liv på Israelsk side. Den mener gjerdet (de kaller den mur) er i strid med internasjonal lov ...
Les mer...
Mann av huse for en grisetegning
Ikke alle fordømmer
DN klinkende klar om truselen mot Vilks
Respektere islam?
Nok er nok
Pågrepet for trusler
Frykt som våpen
Hvor og når blir man en terrorist?
Djevelens medløpere
Røde kors velger side

Relaterte artikler:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>