Vesten vil tape hvis de hjelper Israel

 

Mahmoud Zahar, en av toppene i Hamas, advarer nå Vesten om at dersom de hjelper Israel “ved å ta konflikten til utlandet.” Hamas vil “konfrontere” dem som bistår. Han sikter til den antatte Mossad-aksjonen i Dubai, hvor en annen av Hamas-toppene, al-Mabhouh ble tatt av dage på et hotellrom.

Trusler igjen. Islamistenes varemerke. Det er interessant å observere polemikken deres. Tenk at en islamist bruker uttrykket “ta konflikten til utlandet”. Zahar gambler nok på at alle de som levde i 1972 har glemt at Svart September, en islamistisk terror-gruppe tok gisler under OL i München og drepte 11 israelske idrettsutøvere og trenere og en tysk politimann. Det er ikke Israel som på noen måte har tatt konflikten med araberne til utlandet.

Araberne kan la Israel få være i fred i den ørlille land-biten sin, så slipper de umiddelbart det problemet, og det vet de inderlig godt. I 70- og 80-årene var det utenom nevnte terror mot jøder på utenlandsk jord, en mengde terroraksjoner med massakrer i synagoger og på flyplasser, flykapringer og lignende. Noen husker sikker Operasjon Entebbe. Hva ville det endt med hadde ikke det israelske forsvaret grepet inn og reddet omtrent samtlige gisler i Uganda, også dette i utlandet.

Den herre Zahar er noen tiår for sent ute med andre ord. Konflikten er allerede bragt til utlandet, og vi kan komme i den situasjon at vi må velge om vi vil støtte islamistene, eller demokratiet Israel. Jeg er ikke så sikker på at det vil gå som Zahar sier. Ting tyder på at Vest vil tape på å støtte islamister.

Jerusalem Post: West will lose by helping Israel

Relaterte innlegg
Av CELVIN NIKLAS JOJAKIN RUISDAEL har jeg fått denne artikkelen, som han har oversatt fra engelsk. Det er skremmende og interessant lesning. Det som slo meg spesielt, er slutten, som er omtrent identisk med Oriana Fallacis påstander, at det er ...
Les mer...
Jordan truer
Israels ledelse skjelver nok i buksene. Kong Abdullah av Jordan truer dem. Jeg ser ikke helt hva truselen består i, for Jordan prøvde da vitterlig å knuse dem i 1967 sammen med Egypt og Syria, uten å lykkes nevneverdig. Araberne har lovet Israel ...
Les mer...
Debatten i kjølvannet av Muhammed-tegningene er opphetet, uoversiktlig og preget av misforståelser og innarbeidede vrangforestillinger. I tillegg presenteres vi for bare deler av den i media flest. Faktisk kommer en del svært viktig informasjon nesten ikke til syne, - informasjon ...
Les mer...
Hver gang forholdene for jøder i Norge tas opp i offentlig debatt, følges det opp med øredøvende stillhet. Men det er ikke et emne vi bør vike unna: Historien lærer oss at jødenes plass i samfunnet er som kanarifuglenes i ...
Les mer...
Dilemma å stoppe jødehat?
Terje Moland Pedersen (AP) avviser kravet fra Kristelig Folkeparti ved Hans Olav Syversen og Frp ved Per-Willy Amundsen om at Hizb ut-Tahrir bør forbys i Norge. Vi vet at organisasjonen er sterkt jødefiendtlig, de krever dødsstraff for frafall fra islam, og ...
Les mer...
Det er ikke bare Østerrike som bryter med EU og USA's ønske om å sanksjonere mot Iran for å tvinge landet til å oppgi sitt atomvåpenprogram. Som Østerrike har økonomiske årsaker til en utvidelse av samarbeidet med Den islamske republikken har ...
Les mer...
AUF krever nå at Norge offisielt inviterer Hamas (for de vant jo valget) på statsbesøk (Dagsavisen.) Hamas har vunnet det mest demokratiske valget i Palestinas historie, og valgresultatet bør anerkjennes med et statsbesøk, sier leder i Oslo AUF, Eskil Pedersen, til ...
Les mer...
Come to your senses
Som forventet, men en smell rett i trynet på de aller mest naive på venstresiden - denne er ikke helt ny, men like aktuell: Hans påståtte terrornettverk smuldrer bort Etter fem måneders intensiv etterforskning internasjonalt har ikke politiet funnet et eneste tegn ...
Les mer...
Hamas sliter med å opprettholde sine løgner om Israel
Man kan være fristet til å påstå at bildet etter Operasjon Cast Lead ser noe annerledes ut enn hva Hamas har oppgitt, med nå rundt 700 drepte Hamas-aktivister i forhold til Hamas’s tidligere tall som var 49. Spørsmålet er ikke hvordan, ...
Les mer...
17. feb 2010: Linker i denne artikkelen kan være utdatert Her er noen kjappe utdrag fra uttalelser av ledere, internasjonalt og nasjonalt, samt noen linjer til slutt om kveldens diskusjon i Redaksjon EN, NRK. Vi bør merke oss at vi her ...
Les mer...
Muslimer i Europa vil ha krig
Jordan truer
Nyttig om Muhammed-debatten
Jødene trekker ut av Norge
Dilemma å stoppe jødehat?
Også Indonesia i allianse med Iran
AUF bør belæres
Come to your senses
Hamas sliter med å opprettholde sine løgner
Reaksjoner på likvideringen av Yassin

Relaterte artikler:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>