Vesten vil tape hvis de hjelper Israel

 

Mahmoud Zahar, en av toppene i Hamas, advarer nå Vesten om at dersom de hjelper Israel “ved å ta konflikten til utlandet.” Hamas vil “konfrontere” dem som bistår. Han sikter til den antatte Mossad-aksjonen i Dubai, hvor en annen av Hamas-toppene, al-Mabhouh ble tatt av dage på et hotellrom.

Trusler igjen. Islamistenes varemerke. Det er interessant å observere polemikken deres. Tenk at en islamist bruker uttrykket “ta konflikten til utlandet”. Zahar gambler nok på at alle de som levde i 1972 har glemt at Svart September, en islamistisk terror-gruppe tok gisler under OL i München og drepte 11 israelske idrettsutøvere og trenere og en tysk politimann. Det er ikke Israel som på noen måte har tatt konflikten med araberne til utlandet.

Araberne kan la Israel få være i fred i den ørlille land-biten sin, så slipper de umiddelbart det problemet, og det vet de inderlig godt. I 70- og 80-årene var det utenom nevnte terror mot jøder på utenlandsk jord, en mengde terroraksjoner med massakrer i synagoger og på flyplasser, flykapringer og lignende. Noen husker sikker Operasjon Entebbe. Hva ville det endt med hadde ikke det israelske forsvaret grepet inn og reddet omtrent samtlige gisler i Uganda, også dette i utlandet.

Den herre Zahar er noen tiår for sent ute med andre ord. Konflikten er allerede bragt til utlandet, og vi kan komme i den situasjon at vi må velge om vi vil støtte islamistene, eller demokratiet Israel. Jeg er ikke så sikker på at det vil gå som Zahar sier. Ting tyder på at Vest vil tape på å støtte islamister.

Jerusalem Post: West will lose by helping Israel

Relaterte innlegg
Flere drept sør på Filippinene
Minst 9 drept i sammenstøt med muslimer i filippinsk by Muslimske militante forkledd som politi drepte ni personer da de detonerte bomber og åpnet ild i en by sør i Filippinene. Omtrent 25 medlemmer av Abu Sayyaf var involvert i angrepene i Isabela city ...
Les mer...
India: Ingen antisemittisme
Den antatte terrorbomben i Pune i India, som sannsymligvis var ment for de ortodokse jødene like ved, har på ingen måte skremt dem. "Dette var tilfeldig, og kunne skjedd hvor som helst," sier de. De sier de føler seg like ...
Les mer...
BBC rapporterer fra dagens terroraksjon i Jerualem, som drepte sju mennesker umiddelbart, og såret 60, en betimelig uttalelse av palestinernes statsminister Ahmed Qurei: - Det palestinske styret understreker at våre fremste nasjonale interesser krever at slike handlinger stanser, fordi de tjener ...
Les mer...
Debatten i kjølvannet av Muhammed-tegningene er opphetet, uoversiktlig og preget av misforståelser og innarbeidede vrangforestillinger. I tillegg presenteres vi for bare deler av den i media flest. Faktisk kommer en del svært viktig informasjon nesten ikke til syne, - informasjon ...
Les mer...
Titusenvis av jøder ventes å emigrere fra Frankrike på grunn av den økende antisemittismen. De fleste ledende norske media har fått med seg dette, via NTB. Meldingen lyder blant annet slik: “Franske jøder føler seg truet av stadig flere antisemittiske ...
Les mer...
Det er ikke bare Østerrike som bryter med EU og USA's ønske om å sanksjonere mot Iran for å tvinge landet til å oppgi sitt atomvåpenprogram. Som Østerrike har økonomiske årsaker til en utvidelse av samarbeidet med Den islamske republikken har ...
Les mer...
Lévy: Jøder er under dobbelt angrep
Jøder i diasporaen og i Israel er under dobbelt angrep, sa den anerkjente og fremstående intellektuelle Bernard-Henri Lévy. Lévy er fransk-jødisk filosof og forfatter, og talte tirsdag kveld på en konferanse om det jødiske folks fremtid. Konferansen ble arrangert av the ...
Les mer...
Pul søstera di!
Synes du sånt språk er helt ok, kan du bare lukke dette nettleservinduet og aldri åpne det igjen. Hvis du enda lar deg sjokkere, irritere, hvis du blir forbannet og opprørt av det, om enn bare litt, så les videre. Jeg ...
Les mer...
17. feb 2010: linkene i denne artikkelen er for en stor del utdatert. De palestinske områdene raser og skjelver. Norges politikere fordømmer likvideringen. Arafat er lei for å ha mistet en sterk leder. Avisene er flinke å bringe reportasjer som viser ...
Les mer...
Hamas henrettet i dag to palestinaarabere mistenkt for samarbeid med Israel under Operasjon Cast Lead. Henrettelsene var ikke godkjent av president Abbas, som det skal være etter palestinsk lov. De to ble drept av en eksekusjonspelotong i dag, og likene ble ...
Les mer...
Flere drept sør på Filippinene
India: Ingen antisemittisme
Trenger sikkerhetsgjerdet å unnskyldes?
Nyttig om Muhammed-debatten
Jøder trues – av hvem?
Også Indonesia i allianse med Iran
Lévy: Jøder er under dobbelt angrep
Pul søstera di!
Ahmed Yassin drept
Hamas dreper sine egne

Relaterte artikler:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>