India: Ingen antisemittisme

Den antatte terrorbomben i Pune i India, som sannsymligvis var ment for de ortodokse jødene like ved, har på ingen måte skremt dem. “Dette var tilfeldig, og kunne skjedd hvor som helst,” sier de. De sier de føler seg like trygg her som i gaten i Tel Aviv. Politiet antar at bomberne var fra Pakistan.

Politiet har dessuten på eget initiativ ordnet med konstant vakthold av stedet deres. “I India er det absolutt ingen antisemittisme,” mener jøder som ble intervjuet. Ulikt i Europa, hvor jøder i økende grad må skjule at de er jøder, er det nærmest et kvalitetsstempel her i Pune. Du får respekt når du er jøde.

Jerusalem Post

Relaterte innlegg
I et intervju i Aftenposten sier forhenværende PST-sjef Jørn Holme noe som er ganske oppsiktsvekkende for en person i hans stilling: Jeg synes jobben som riksantikvar er en drømmejobb. Jobben som PST-sjef var ikke en drømmejobb. Hjertet mitt var ikke med ...
Les mer...
Vårt Land bringer nyheten om at Palestinakomiteen vil demonstrere utenfor Telenor Arena under Melodi Grand Prix, i protest mot det de kaller "okkupantmaktens umenneskelige politikk." Vårt Land henviser til Goldstone-rapporten, men nevner ingen ting om at den er kraftig imøtegått med ...
Les mer...
En jøde ble brutalt stukket ned i den franske byen Strasbourg natt til lørdag. 42-åringen ble angrepet av to menn og slått i bakhodet med en metallstang, og stukket i brystet av den andre. Myndighetene har fått tak i de to ...
Les mer...
Ny hit blant palestina-arabiske barn"Palestinas fugler" lager sanger hvor barn ønsker døden velkommen for å komme til paradiset. Et arabisk barnekor får enormt mange treff på YouTube med sin hit "Når vi dør som martyrer kommer vi til himlen. Sangen er et opptak ...
Les mer...
Vesten vil tape hvis de hjelper Israel
  Mahmoud Zahar, en av toppene i Hamas, advarer nå Vesten om at dersom de hjelper Israel "ved å ta konflikten til utlandet." Hamas vil "konfrontere" dem som bistår. Han sikter til den antatte Mossad-aksjonen i Dubai, hvor en annen av ...
Les mer...
Innlegg i DT i dag:    I det senere har vi stadig fått servert innspill som hevder at Islam egentlig er en fredelig religion, og flere som mener de forstår saken bedre enn gjennomsnittet, legger skylden for terroren på oss i Vesten ...
Les mer...
Under denne overskriften publiserer Dagbladet et intervju med CNN-reporteren Jonathan Mann i forbindelse med Nobelprisutdelingen. Prisen gikk som kjent til muslimen Muhammad Yunus. Muslimer er mennesker som alle andre, der finnes ressurspersoner blant dem som blant ikke-muslimer. Yunus har helt klart gjort et mesterstykke, ...
Les mer...
Amerikanske jøder bevæpner seg
Det er en økende tendens til at jøder i USA bevæpner seg. Etter diverse massakrer også i nyere tid, og spesielt etter terroristangrepet 9/11 tenker man mer rasjonelt. Som mange vet, gikk millioner av jøder til gasskamrene under krigen uten å ...
Les mer...
Abbas har måttet avskjedige en av sine ansatte, men Rafiq Husseini selv har forklaring: Han er offer for konspirasjon fra Israel og noen palestinere med den hensikt å diskreditere ham og Abbas. (Jerusalem Post.)   Selvfølgelig. Hvordan de skal ha laget filmen, som viste ...
Les mer...
Årets mann 2010 – vi har sett ham før
Vi har sett ham før. Kjenner vi ham igjen? Under overskriften "Årets mann" i Aftenposten-magasinet på årets siste dag skriver forfatter Vetle Lid Larssen en treffende liten artikkel. Forfriskende, rett og slett. Når årets mann 2010 skal kåres, er kandidatene sjeldent mange. ...
Les mer...
PST-sjef – med hjerte for saken denne
Vil ha Israel bort
Jøde med kippah knivstukket i Strasbourg
Barnevennlig Jihad i Jordan
Vesten vil tape hvis de hjelper Israel
Kall ondskapen ond
Muslimer har mye å lære bort til
Amerikanske jøder bevæpner seg
Konspirasjonsnytt
Årets mann 2010 – vi har sett

Relaterte artikler:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>