Amerikanske jøder bevæpner seg

Jøder fanges av politiet i UkrainaDet er en økende tendens til at jøder i USA bevæpner seg. Etter diverse massakrer også i nyere tid, og spesielt etter terroristangrepet 9/11 tenker man mer rasjonelt. Som mange vet, gikk millioner av jøder til gasskamrene under krigen uten å yte noen som helst motstand. Mange rett og slett fordi de ikke trodde at mennesker kunne være så onde.

Men det kan de. David Bendory, en ortodoks jøde i New Jersey, kjøpte ikke bare et våpen, men han ble autorisert skyteinstruktør og gir opplæring til medlemmene i det ortodokse fellesskapet.

“I did not grow up with guns, not even with toy guns,” he says. “I think that the first time I saw a real gun was when I visited Israel at age 16. But I began to think about weapons seriously after the 9/11 terrorist attacks. As far as I’m concerned, the Twin Towers disaster changed the entire scene, because until then we thought that the terrorist threat existed only outside the United States.”
Another turning point was the terrorist attacks in Mumbai in November 2008, where one of the targets was the Chabad House.
“I realized that this is no longer political terrorism but anti-Semitism,” he says. “In May 2009 they arrested people in Riverdale, New York who wanted to blow up a synagogue in that neighborhood, which is a 40 minutes drive from my community.”

Snakker i synagogen om behovet for selvforsvar.

“It’s strange that so many Jewish Americans are proud of the IDF, but when a Jewish American speaks in favor of guns, they think he is mad. However, when I speak in the synagogue about the need for self-defense, suddenly people come out of the closet and admit that they have guns,” Bendory says.

Fint at jødenes fiender nå merker skikkelig motstand. Selv i Dubai kan de ikke føle seg trygge. Man kan si at Israel sliter. De har problemer med diplomatiet, ikke minst etter episoden i Dubai, enten det er Mossad som står bak eller ikke, – og de sliter med virkningene etter den økonomiske krisen, med arbeidsledighet, kriminalitet og sosiale problemer. Men glem ikke at tross alt har de en egen stat, og tross alt: We have never been better off! 

Vil man krige mot jødene heretter, vil man få svi. De som startet krigen, kan ikke skylde på andre enn seg selv.

Haaretz: Jews with guns – not only in the Israel Defense Forces

Relaterte innlegg
Dommer mot bødler opprettholdt
Dommene for de 16 som var involvert i kidnapping, tortur og mord på den unge jøden Ilan Halimi i Frankrike i 2006, ble alle opprettholdt av dommeren etter at flere av dem hadde anket sine dommer på opptil 18 år. ...
Les mer...
Av dr. Michal Rachel Suissa, leder for senter mot antisemittisme (SMA)  Etter Dagsrevyen lørdag 13. mars var det mange som følte lettelse og optimisme: NRK tok for seg det voksende muslimske jødehatet i Oslo og Malmö, og avslørte at det først ...
Les mer...
Var dette virkelig nødvendig?
Fra dagens VG: 322 hus er revet. 142 hus er solgt eller flyttet. Innpå 1000 palestinere er jagd fra sine bosteder, der mange av dem har bodd hele livet. De mange fattige og barnerike familiene i Øst-Jerusalem har aldri ropt særlig høyt. ...
Les mer...
Ny hit blant palestina-arabiske barn"Palestinas fugler" lager sanger hvor barn ønsker døden velkommen for å komme til paradiset. Et arabisk barnekor får enormt mange treff på YouTube med sin hit "Når vi dør som martyrer kommer vi til himlen. Sangen er et opptak ...
Les mer...
Sommeren er en vanskelig tid å blogge på, og ikke minst når været er så bra som det har vært nå. At det samtidig skjer interessante ting i Midtøsten, er en vanskelig kombinasjon, men det er enkelte valg man må ...
Les mer...
De hjerteløse drapene på uskyldige sivile som skjedde i dag i Tel Aviv blir dekket av media. VG, Dagbladet, Aftenposten, for ikke å snakke om NRK, leverer blodstenkede reportasjer med bilder av uhyggen. Alle skal gi inntrykk av en "balansert" reportasje, ...
Les mer...
Nok snakk
Tormod Strand i NRK laget i vinter en reportasje på NRK om det økende jødehatet i Norge. Der kom det klart frem at det er muslimske innvandrere som står for de fleste tilfellene og den farligste volden. Vår egen tidligere finansminister ...
Les mer...
Hat: ekstremt eller ikke?
Aftenposten bringer i dag en kronikk av postdoktorstipendiaten Sindre Bangstad under tittelen "Mistenksomhetens blikk". Undertittelen forteller oss at "Islam Net ved Høgskolen i Oslo inviterte den antisemittiske imamen Zulfiqarnain S.A. Madni til et av sine arrangementer." Jeg skal ikke gå så mye ...
Les mer...
En jøde ble brutalt stukket ned i den franske byen Strasbourg natt til lørdag. 42-åringen ble angrepet av to menn og slått i bakhodet med en metallstang, og stukket i brystet av den andre. Myndighetene har fått tak i de to ...
Les mer...
Siden vi først snakker om…
Jødehatet får folk til å skape assosiasjoner som ikke finnes. Urix hadde 8. november en reportasje fra grensekontrollen ved Betlehem, hvor NRK fokuserte på køene og lidelsene til palestinerne. Sidsel Wold hadde en dialog med en av palestina-araberne som sto ...
Les mer...
Dommer mot bødler opprettholdt
Muslimsk jødehat og norsk oppvigleri
Var dette virkelig nødvendig?
Barnevennlig Jihad i Jordan
Forsvar for Israel
Jihad du Jour – dagens nyhet
Nok snakk
Hat: ekstremt eller ikke?
Jøde med kippah knivstukket i Strasbourg
Siden vi først snakker om…

Relaterte artikler:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>