Amerikanske jøder bevæpner seg

Jøder fanges av politiet i UkrainaDet er en økende tendens til at jøder i USA bevæpner seg. Etter diverse massakrer også i nyere tid, og spesielt etter terroristangrepet 9/11 tenker man mer rasjonelt. Som mange vet, gikk millioner av jøder til gasskamrene under krigen uten å yte noen som helst motstand. Mange rett og slett fordi de ikke trodde at mennesker kunne være så onde.

Men det kan de. David Bendory, en ortodoks jøde i New Jersey, kjøpte ikke bare et våpen, men han ble autorisert skyteinstruktør og gir opplæring til medlemmene i det ortodokse fellesskapet.

“I did not grow up with guns, not even with toy guns,” he says. “I think that the first time I saw a real gun was when I visited Israel at age 16. But I began to think about weapons seriously after the 9/11 terrorist attacks. As far as I’m concerned, the Twin Towers disaster changed the entire scene, because until then we thought that the terrorist threat existed only outside the United States.”
Another turning point was the terrorist attacks in Mumbai in November 2008, where one of the targets was the Chabad House.
“I realized that this is no longer political terrorism but anti-Semitism,” he says. “In May 2009 they arrested people in Riverdale, New York who wanted to blow up a synagogue in that neighborhood, which is a 40 minutes drive from my community.”

Snakker i synagogen om behovet for selvforsvar.

“It’s strange that so many Jewish Americans are proud of the IDF, but when a Jewish American speaks in favor of guns, they think he is mad. However, when I speak in the synagogue about the need for self-defense, suddenly people come out of the closet and admit that they have guns,” Bendory says.

Fint at jødenes fiender nå merker skikkelig motstand. Selv i Dubai kan de ikke føle seg trygge. Man kan si at Israel sliter. De har problemer med diplomatiet, ikke minst etter episoden i Dubai, enten det er Mossad som står bak eller ikke, – og de sliter med virkningene etter den økonomiske krisen, med arbeidsledighet, kriminalitet og sosiale problemer. Men glem ikke at tross alt har de en egen stat, og tross alt: We have never been better off! 

Vil man krige mot jødene heretter, vil man få svi. De som startet krigen, kan ikke skylde på andre enn seg selv.

Haaretz: Jews with guns – not only in the Israel Defense Forces

Relaterte innlegg
De hjerteløse drapene på uskyldige sivile som skjedde i dag i Tel Aviv blir dekket av media. VG, Dagbladet, Aftenposten, for ikke å snakke om NRK, leverer blodstenkede reportasjer med bilder av uhyggen. Alle skal gi inntrykk av en "balansert" reportasje, ...
Les mer...
Om det er aldri så mye 17. mai, og om det er aldri så mye rettsikkerhet i dette landet, og all tvil skal komme tiltalte til gode, og jada, en hel masse filmer viser sentimentale rettferdighetsforkjempere som innrømmer sine blodige ...
Les mer...
Hver gang forholdene for jøder i Norge tas opp i offentlig debatt, følges det opp med øredøvende stillhet. Men det er ikke et emne vi bør vike unna: Historien lærer oss at jødenes plass i samfunnet er som kanarifuglenes i ...
Les mer...
Det blir mer og mer ulevelig for jøder i Europa. Ikke bare skal muslimene ha Israel ut av Midtøsten, men overalt hvor de kommer skal de herje og bestemme. Alle dem som uten stans kritiserer Israel for politikken deres når de ...
Les mer...
Ungarn:I Ungarn vant høyresiden søndagens valg, og med ca 53% til den moderate høyresiden, og nærmere 17% til ekstreme høyrekrefter, som også er beryktet for sine antisemittiske holdninger, er det grunn til uro for Europas jøder.Jødiske grupper i Europa har anklaget ...
Les mer...
Analyse: hvorfor tar ikke Norge et oppgjør med antisemittismen?
En fusjon mellom islamister (de grønne) og sosialister (de røde) prøver å undergrave Israels rett til eksistens og gjør livet vanskelig for jøder i Norge. Norge følges nøye med fra Israel og ellers i verden. Reut Institute i Tel Aviv kaller det ...
Les mer...
Det har blitt ikke bare ubehagelig å være jøde i Europas mest tolerante og kosmopolittiske by, København. Nå har det blitt direkte farlig. Man leser om skyting og overfall på Nørrebro. Vanlige dansker er ikke trygge. Langt mindre jøder. De ...
Les mer...
Dommer mot bødler opprettholdt
Dommene for de 16 som var involvert i kidnapping, tortur og mord på den unge jøden Ilan Halimi i Frankrike i 2006, ble alle opprettholdt av dommeren etter at flere av dem hadde anket sine dommer på opptil 18 år. ...
Les mer...
Wiesenthal-senteret til EUs utenriksminister Ashton: "Stopp Nederlands antisemittiske epidemi, ellers vil den spre seg utover hele kontinentet."Paris, 15. juni 2010 I et brev til EU's utenriksminister baronesse Ashton of Upholland skriver direktøren for Simon Wiesenthal-senteret at "grunnet det politiske vakumet etter ...
Les mer...
Hat: ekstremt eller ikke?
Aftenposten bringer i dag en kronikk av postdoktorstipendiaten Sindre Bangstad under tittelen "Mistenksomhetens blikk". Undertittelen forteller oss at "Islam Net ved Høgskolen i Oslo inviterte den antisemittiske imamen Zulfiqarnain S.A. Madni til et av sine arrangementer." Jeg skal ikke gå så mye ...
Les mer...
Jihad du Jour – dagens nyhet
Bhattisaken igjen
Jødene trekker ut av Norge
Jødehatet vokser i Europa
Økende antisemittisme i Europa
Analyse: hvorfor tar ikke Norge et oppgjør
DK: jøder trues på Nørrebro
Dommer mot bødler opprettholdt
Jødehatet øker i Nederland
Hat: ekstremt eller ikke?

Relaterte artikler:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>