2012: et år med uhørt vold mot jøder i Frankrike

SPCJ – Service de Protection de la Communauté Juive – har laget en rapport på de innkomne tall over antisemittisme i Frankrike i året som gikk. Tallenes tale er skremmende.

2012: et år med uhørt vold mot jøder i Frankrike

4 mennesker, av disse 3 barn, ble drept. 2 skadd 614 antisemittiske hendelser notert, mot 389 i 2011, noe som innebærer en 58% økning av antisemittiske tilfeller i Frankrike i 2012. Antall fysiske og verbale angrep (vold og truende oppførsel og fornærmelser) økte med 82% sammenlignet med 2011 (315 i 2012 mot 171 i 2011.) Antall fysiske angrep nesten doblet i 2012 sammenlignet med 2011 25% av fysiske angrep involverte våpen.

Aldri mer!

Natten mellom 9. og 10. november markerer begynnelsen på Holocaust, den systematiske utryddelsen av jøder som begynte i nazi-Tyskland i 1938. Dette folkemordet tok livet av seks millioner jøder. Av disse var 1,5 millioner barn. 1.406 synagoger ble satt i brann, ufattelige 7.000 bolighus og forretninger eid av jøder ble brent ned. 30.000 jøder ble arrestert, 20.000 sendt i konsentrasjonsleirer, fire hundre ble drept.

Det som skjer i dagens Norge er ganske vanskelig å ta innover seg. Krystallnatten markeres jo på forskjellige måter, av diverse organisasjoner over hele . . . → Les mer: Aldri mer!

Come to your senses

Som forventet, men en smell rett i trynet på de aller mest naive på venstresiden – denne er ikke helt ny, men like aktuell:

Hans påståtte terrornettverk smuldrer bort Etter fem måneders intensiv etterforskning internasjonalt har ikke politiet funnet et eneste tegn på at Anders Behring Breiviks påståtte terrororganisasjon eksisterer.

De to rettsoppnevnte sakkyndige avskriver nettverket som “grandiose vrangforestillinger”, og politiet har ikke funnet noe som tyder på at Behring Breiviks påståtte terrororganisasjon med flere terrorceller faktisk finnes. Aftenposten 2. januar 2012

Dette stemmer med min oppfatning, slik jeg har opplevd de menneskene jeg har hatt kontakt med i det man kan kalle skeptisk til . . . → Les mer: Come to your senses

Drømmen som ble et mareritt

Fra gårsdagens Sydsvenskan:

Vi flyttade hit för att vi tyckte att det var kosmopolitiskt och trevligt att bo nära Möllan. Men drömmen har förvandlats till en mardröm. Hur kunde det bli så här?

Ja, hur kunne det bli så här? Kanskje for lite vennlighet, for lite tilbud, for lite penger, for få innvandrere tatt inn i et lite land på kort tid. Enda mer innvandring, enda mer tilbud og sosialtjenester, enda mer blanding av kulturer hjelper nok.

At noen har tatt feil ett eller annet sted på veien, og ikke skjønner hva som skjer, selv når det har skjedd i årevis, det er i alle fall helt sikkert. Selv de som i utgangspunktet var positive til multikulti må bite i gresset når det kommer for nær.

Livsfarlig i Rosengård

I Norge har vi løst alle våre utfordringer med innnvandring, siden hele venstresiden har bestemt at vi skal være mer inkluderende, mer kjærlige og sånn. Om det hjelper på problemer av typen under, vil vise seg.

I Sverige sliter de fortsatt. Så mye er klart.

Brevbärare får överfallslarm

Södra innerstaden.Brevbärare utrustas med överfallslarm för att kunna arbeta runt Sevedsplan. – I nuläget råder vi dem att lämna området så fort de känner sig det minsta hotade, säger Mårten Pavlov, huvudskyddsombud på Posten i Malmö.

Sedan en veckas tid har brevbärarna larm som är direktkopplade till SOS Alarm. Brevbärarna har också blivit fler i området för att postutdelningen ska gå fortare.   Anledningen till de skärpta säkerhetsrutinerna är att brevbärare har blivit antastade, utsatts för raketskjutning och känt sig hotade . . . → Les mer: Livsfarlig i Rosengård

Noen er likere

All animals are equal, but some animals are more equal than others

Dette er en utbredt misfoståelse, nettopp at alle mennesker er like, men dog har noen forrang. De er mer verdt enn andre. Det er svært utbredt i den arabiske verden. Spesielt blant mennene i disse landene.

Det underlige er at denne misforståelsen har smittet Vesten, hvor man i årtier, ja i århundreder har kjempet for likeverd og likestilling, og mot rasediskriminering. Vi ser at muslimer som ønsker å innføre sine diskriminerende regler (sharia) rett og slett får et slags amnesti, en stat i staten, de blir gitt retten til å leve etter sharia-lovene i siviliserte land som Storbritannia. Dette er moralsk degenerering.

Mens hele denne delen av verden, det vi nå kaller Midtøsten, levde i dette degenererte . . . → Les mer: Noen er likere

Multikulturalismen har slått feil II

Først var det Tysklands forbundskansler Angela Merkel som slo det fast at multikulturalismen er feilslått, nå er det Storbritannias statsminister David Cameron. Selv Aftenposten skriver i tittelen “Det flerkulturelle samfunnet har feilet.”

Og så noe som godt kan kalles å sette bjellen på katten, to nail the flag to the mast, treffe spikeren på hodet, eller å peke på selve problemet. Ett av dem:

Han mener at årevis med det han kaller “hands-off tolerance”, hvor myndighetene ikke har reagert, har oppmuntret forskjellige kulturer til å leve adskilte liv, og har gjort at landet ikke tør å stå opp mot rasisme utøvet av minoriteter, skriver The Times.

Eller sagt . . . → Les mer: Multikulturalismen har slått feil II

Svenske tilstander i Mjøndalen

Det skal ikke så mange muslimer til før det er fullt Texas. Eller svenske tilstander om du vil. Nærmere bestemt “syv-åtte prosent”.

I Mjøndalen, Norge(!) er det nå baluba fordi en rektor som hadde sett seg lei på muslimske foreldres utmelding av samfunnet, og sendte dem brev der han i høflige, svært høflige vendinger, henstiller til dem å bidra litt mer til fellesskapet, – som norske foreldre gjør.

«Jeg ønsker at alle muslimske elever og familier reelt viser ved handling og væremåte at de ønsker å være en del av det norske samfunnet. Jeg ønsker at de vil delta på skolens aktiviteter, delta på leirskole, bidra til å . . . → Les mer: Svenske tilstander i Mjøndalen

Kjemp for alt hva du har kjært

 

Alltid freidig når du går veier Gud tør kjenne, selv om du til målet når først ved verdens ende!

Aldri redd for mørkets makt! Stjernene vil lyse; med et Fadervår i pakt skal du aldri gyse.

Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder! Da er livet ei så svært, døden ikke heller.

Christian Richardt 1867

Innvandrerne tause når det gjelder

Mrutyuanjai Mishra er selv inder og innvandrer i Danmark:

Indvandrere fra Pakistan udgør en af de største grupper i både Danmark, Sverige og Norge. De har hidtil forholdt sig tavse i denne sag. Danske politikere med pakistansk baggrund udtaler sig heller ikke ofte om de grove menneskerettighedskrænkelser, som begås mod den kristne minoritet i Pakistan. De vil hellere klage over tonen i udlændingedebatten.

Kvinder og kristne betaler en høj pris for Blasfemiparagraffen i Pakistan