Aldri mer!

Natten mellom 9. og 10. november markerer begynnelsen på Holocaust, den systematiske utryddelsen av jøder som begynte i nazi-Tyskland i 1938. Dette folkemordet tok livet av seks millioner jøder. Av disse var 1,5 millioner barn. 1.406 synagoger ble satt i brann, ufattelige 7.000 bolighus og forretninger eid av jøder ble brent ned. 30.000 jøder ble arrestert, 20.000 sendt i konsentrasjonsleirer, fire hundre ble drept.

Det som skjer i dagens Norge er ganske vanskelig å ta innover seg. Krystallnatten markeres jo på forskjellige måter, av diverse organisasjoner over hele . . . → Les mer: Aldri mer!

Iran: feirer 33 år siden angrepet på den amerikanske ambassaden

Studenter i Teheran synger “død over Israel”, de kaller Obama for Jerusalems “lydige hund”. Høytstående offiser i Revolusjonsgarden ber USA slutte å støtte det “egenmektige sionistregimet.”

Nyhetsbyrået AP bringer reportasjen om iranerne som feirer at det nå er 33 år siden USAs ambassade i Teheran ble overtatt av muslimene. En høytstående offiser i Revolusjonsgarden utlovet en krukke fylt av gull for den som kan bevise at Amerika ikke er “det mest kriminelle regimet på jorden.”

Utenfor bygningen som en gang huset den amerikanske ambassaden, talte general Mohammad Reza Naqdi, og lovet 10 kilo . . . → Les mer: Iran: feirer 33 år siden angrepet på den amerikanske ambassaden

Noen er likere

All animals are equal, but some animals are more equal than others

Dette er en utbredt misfoståelse, nettopp at alle mennesker er like, men dog har noen forrang. De er mer verdt enn andre. Det er svært utbredt i den arabiske verden. Spesielt blant mennene i disse landene.

Det underlige er at denne misforståelsen har smittet Vesten, hvor man i årtier, ja i århundreder har kjempet for likeverd og likestilling, og mot rasediskriminering. Vi ser at muslimer som ønsker å innføre sine diskriminerende regler (sharia) rett og slett får et slags amnesti, en stat i staten, de blir gitt retten til å leve etter sharia-lovene i siviliserte land som Storbritannia. Dette er moralsk degenerering.

Mens hele denne delen av verden, det vi nå kaller Midtøsten, levde i dette degenererte . . . → Les mer: Noen er likere

Islam vs. kommunisme og nazisme

(Klikk for å se større versjon)

Dilemma å stoppe jødehat?

Terje Moland Pedersen (AP) avviser kravet fra Kristelig Folkeparti ved Hans Olav Syversen og Frp ved Per-Willy Amundsen om at Hizb ut-Tahrir bør forbys i Norge.

Vi vet at organisasjonen er sterkt jødefiendtlig, de krever dødsstraff for frafall fra islam, og de vil nekte ikke-muslimer stemmerett. Organisasjonen og dens nettsted oser av rasisme og hat mot Vesten, Israel og USA, og mot jøder. På feil side av norske lover, med god margin, ville man tro etter å ha skumlest noe av det uhyggelige stoffet.

Og dette gjør han ved – . . . → Les mer: Dilemma å stoppe jødehat?

Uenig? Da er du ikke intelligent…

Latterlig utspill – igjen – fra kirkekretser. Bakgrunn denne gangen: Styremedlem Kent Andersen i Oslo Frp skriver på bloggen sin noen tanker han har gjort seg om de tre ideologiene nazisme, kommunisme og islam. Det Andersen skriver er slett ikke noe spesielt, det er tanker som noen hver kan ha gjort seg, eller burde ha.

Hovedpoenget hans er nemlig kort og godt at som nazismen og kommunismen er totalitære ideologier, og følgelig kan man ikke kalle en nazist eller en kommunist for “moderat” – hva så med islam og muslimer? Han likestiller islam med de to ovennevnte ideologier. Helt kurant. Har ikke . . . → Les mer: Uenig? Da er du ikke intelligent…

Holocaustdagen

27. januar er den internasjonale Holocaustdagen. Nazistenes ideologi – herunder hatet mot jødene – tok livet av millioner av uskyldige mennesker. Yad Vashems webside har i disse dager åpnet enorme databaser og gjort dem søkbare for folk, i et samarbeid med Google. Navnelister, faktaopplysninger, 130.000 bilder av til dels svært god kvalitet, – mer enn god nok for fullstendig en gang for alle å stoppe munnen på Holocaustrevisjonistene med all verdens margin.

Yad Vashems holocaustarkiv ble grunnlagt i 1953 og regnes som verdens viktigste samling av dokumentasjon omkring jødeforfølgelsene. . . . → Les mer: Holocaustdagen

Innvandrerne tause når det gjelder

Mrutyuanjai Mishra er selv inder og innvandrer i Danmark:

Indvandrere fra Pakistan udgør en af de største grupper i både Danmark, Sverige og Norge. De har hidtil forholdt sig tavse i denne sag. Danske politikere med pakistansk baggrund udtaler sig heller ikke ofte om de grove menneskerettighedskrænkelser, som begås mod den kristne minoritet i Pakistan. De vil hellere klage over tonen i udlændingedebatten.

Kvinder og kristne betaler en høj pris for Blasfemiparagraffen i Pakistan

Moralsk uanstendig av Aftenposten og VG

Kopterne i Egypt har vært forfulgt og trakassert i åresvis av den muslimske majoriteten i landet, men norske medier har stort sett tiet stille. Det er ikke interessant å bringe slikt nyhetsstoff. Det er de “smale” mediene som rapporterer om dette, – kristne nettverk, blogger, ideelle organisasjoner og lignende. Man kan spekulere i hva årsaken egentlig er, – er det det faktum at slike nyheter passer dårlig inn i mainstream medias bilde om at muslimer ikke er farlige, eller at mangfold og kulturblanding er en ressurs? Eller er det rett og slett frykt for å rapportere om hva religiøse eller etniske minoriterer må lide under islams voldsomme trykk, fordi man tror at . . . → Les mer: Moralsk uanstendig av Aftenposten og VG

Muslimsk vold og diskriminering mot kristne i Egypt

Naga Hamadi, Egypt, 2. april 2010: Når Kamal Nashed Deryes Ghobrial feirer påske, er det i skyggen av ett av de mest voldelige tilfeller av angrep på kristne på lang tid.

Ghobrials sønn var en av sju unge menn, seks av dem var kristne, som ble drept etter messen julaften. Skytingen ble etterfulgt av tre dagers voldelige opptøyer og angrep mot kristne butikker og hjem i den lille byen og landsbyene i nærheten.

Da Ghobrial skulle begrave sin sønn i kirken dagen etter skytingen, ble han angrepet med steiner av muslimer. Senere kunne han se fra vinduet sitt hvordan noen menn sloss om ting de . . . → Les mer: Muslimsk vold og diskriminering mot kristne i Egypt