Høyre på villspor

Tybring-Gjeddes (Frp) kronikk i Aftenposten 25. august blir kommentert av multikulturalistene. Det var forventet. Den etablerte politiske korrekte elite, rødgrønn i fargen, bestående av politikere, akademikere og mediafolk har i årevis skreket opp straks man pirket borti det bildet de ønsker å vise av det kjempestore sosiale eksperimentet de har satt i gang, uten demokratisk forankring i folket, uten planer for gjennomføringen, nemlig masseinnvandringen av folk fra andre kulturer til vårt lille land. Kritikk, selv forsiktige hentydninger ble lenge straks stemplet som rasisme, fremmedfiendskap, eller psykiske problemer, som islamofobi, xenofobi og lignende. Fobi er ubegrunnet, irrasjonell frykt for noe.

Høyresiden har tradisjonelt vært noe mer konservativ. Konservere er på sett og vis et godt ord, så lenge man ikke snakker om å oppbevare saker og ting så . . . → Les mer: Høyre på villspor

Frykt som våpen

Terrorekspert i USA frykter ny Muhammed-krise, leser vi i VG og ABC Nyheter i dag.

Interessant nok. Og ikke særlig hyggelig. Men det er fint at det står slikt i nyhetene, fordi det setter lyset på problemstillinger.

At en ekspert vurderer situasjonen som farlig, er én sak. Hvilke kvalifikasjoner denne eksperten har kan vi la ligge for denne gang. Det som er interessant er hvordan vi forholder oss til det.

Terror og trusler om terror er ikke noe nytt, det har verden måttet leve med i mange år. Hovedsaklig kommer truslene i dag fra muslimer, selv om mange mediafolk fnyser av at vi uttrykker det slik. Jeg har selv i brevveksling med en kjent Aftenposten-korrespondent i Midtøsten . . . → Les mer: Frykt som våpen

Krig en klar mulighet

Mandag talte Danny Ayalon, viseutenriksminister i Israel, på en israelsk radiostasjon som sender på farsi. Han gjorde det klart at en regional krig “var en klar mulighet” og la til at Israel, dersom det blir angrepet, “har en forpliktelse til å forsvare sine borgere, og dersom landet blir angrepet, vil man handle deretter.”

I lengre tid har eksperter og intellektuelle i Midtøsten og andre steder spekulert i mulige scenarioer, både for en eventuell opptakt til krig mellom Iran og de andre statene i regionen, og mulige utfall, både om det skulle vise seg at Iran velger å angripe Israel først, eller ved at Iran utvikler seg til å bli en atommakt, så ett eller flere land må gå . . . → Les mer: Krig en klar mulighet

Anti-jødiske Norge

Nesten halvparten av det norske folk vil boikotte Israel, og mener utenriksminister Jonas Gahr Støre har reagert for mildt etter Israels voldsbruk. Vg hadde en opplysende artikkel om dette i juni. Den dundrende overskriften sier sitt:

Mange nordmenn vil ha Israel-boikott …og 40 prosent synes Jonas har reagert for mildt

Sett med balanserte øyne er den neimen ikke rart. Jeg leser jo nyheter fra også andre steder i verden. I Norge er det liksom en folkesykdom, en arv fra kommunismen, kanskje, at man skal “holde med” palestinerne. Men hvorfor? De fremstår som “den svake part” – er det sant? Og er det klokt?

. . . → Les mer: Anti-jødiske Norge

De syke blant oss

De tre danske tidligere utenriksministre Uffe Ellemann-Jensen, Mogens Lykketoft og Niels Helveg Petersen retter “tidligere uhørt hard kritikk” mot Israel, skriver Berlingske Tidende. De skriver at “israelerne må vælge mellem at være et demokratisk land med et jødisk befolkningsflertal inden for 1967-grænserne, eller en udemokratisk, jødisk stat med apartheid-lignende tilstande”.De tre tar til orde for økt press på Israel og mener at palestinerne er de fredelige, mens Israel hykler. “Mens Abbas (palæstinensernes præsident, red.) i ord og handling har vist, at han har viljen til fred, har Netanyahu (Israels premierminister, red.) talt med to tunger. Hvis Netanyahu oprigtig vil en fred med palæstinenserne, må han melde klart ud”.Lene Espersen, utenriksminister i Danmark, er uenig.

Men udenrigsminister Lene Espersen ser ingen grund til at revidere den danske politik over . . . → Les mer: De syke blant oss

Pia Kjærsgaard om Sverigedemokratene

Svært velskrevet brev, til ettertanke. Våg å lese det, ikke la deg stoppe av at dette er skrevet av en “høyrepopulist”, “ekstremt høyrevridd” og lignende. Les hva hun skriver. Våg, for en gangs skyld å tenke selv.

Er der håb for Nordens syge mand?”Hvis svenskerne vil gøre Stockholm, Göteborg og Malmø til skandinaviske Beirut’er med klan-krige, æresdrab og massevoldtægter, så dem om det. Vi kan altid sætte en broklap i Øresundsbroen”.

Sådan skrev jeg i mit ugebrev for mere end otte år siden på baggrund af den daværende socialdemokratiske svenske regerings voldsomme kritik af de stramninger på udlændingeområdet, som gennemførtes i Danmark i foråret 2002.

Den provokerende sætning fik øjeblikkeligt det officielle Sverige til at koge over af hysteri og hellig forargelse. Vi . . . → Les mer: Pia Kjærsgaard om Sverigedemokratene

Lur-din-gud lån

Norske banker vurderer Sharia-lån. Vel og bra, sånn sett. Bankene lanserer jo bare et nytt produkt som er tilpasset en voksende kundegruppe.

Men tror noen at bankene låner ut gratis penger? Eller at de låner pengene ut billigere til muslimer enn til andre? I så fall er man usedvanlig naiv.

Men muslimene, tror de det? For det er jo selve årsaken til at man holder på slik, – man låner ut penger uten å ta rente, men man tjener likevel på det, med andre ord: rente i praksis. Man bare kaller det noe annet.

HVIS man tror det finnes en gud, så tror man nødvendigvis også at han er Skaperen. Og han har nødvendigvis innsyn i sitt skaperverk. Kan noen så fortelle meg hvorfor eksponenter for en religion med . . . → Les mer: Lur-din-gud lån

Dødsdømt sivilisasjon

Dette er seriøst, det er ingen spøkefull tone når jeg sier Europa og de vestlige velferdssamfunnene er dødsdømt. Bærekraft er et populært uttrykk for tiden, og er det noe vi har sørget for til gagns, så er det nettopp at det våre forfedre har tilkjempet seg av demokrati, rettsikkerhet og velstand, ikke kan vare. Vi reproduserer oss ikke. Ikke nok.

I stedet oversvømmes Europa nå av mennesker som riktig nok har bærekraft når det gjelder antall fødsler, men som står for et helt annet verdisyn og har et helt annet forhold til rett og galt, rettigheter og frihet. Jeg er pessimistisk med hensyn til fremtiden.

Europa er som den eneste verdensdel truet af faldende fødselstal og . . . → Les mer: Dødsdømt sivilisasjon

Hvem betaler til slutt?

Når man begynner å interessere seg for innvandringsdebatten og argumentene man bruker, – eller mangelen på sådanne, og metodene man bruker for å målbinde sine motstandere er det ganske åpenbart hva som skjer. Det er rett og slett et lavmål. Og det foregår i alle de nordiske land. Vi har et eksempel i Jyllandsposten i dag. Dansk Folkeparti kommer med forslag om å stoppe all innvandring fra ikke-vestlige land. Det er slett ikke, som det ofte hevdes, rasisme eller fremmedfiendtlighet som ligger bak forslaget, men man forholder seg nøkternt nok til tall. Tall har den egenskap at de er upolitiske. Er minustall i regnskapet “høyrevridd” kanskje? “Høyrepopulistisk” kanskje? Og så pekes det på konkrete problemstillinger: nemlig at noen ikke har lyst til å tilpasse seg.

“Hvis vi ser på tallene . . . → Les mer: Hvem betaler til slutt?

Innvandringens pris

Eksperimenteringen med masseinnvandring til Europa i en helt uhørt hastighet, og uten noen demokratisk ryggdekning, også kalt det fargerike fellesskapet, – har sine ubønnhørlige konsekvenser. Om man er mot eller for innvandrere og/eller innvandring, om man er rasist, islamofob, multikulturalist, venstrepolitiker eller har andre alvorlige personlighetsforstyrrelser, – resultatet begynner, og har begynt å vise seg.

Noen kaller dette “en berikelse for samfunnet”.

Kvinde overfaldet af fem mænd i bus

En 25-årig kvinde blev slået 10-15 gange i ansigtet, da hun kørte med bybus i Århus.

Tirsdag aften, kort før klokken 21, blev en 25-årig kvinde overfaldet af en gruppe mænd i buslinje 15 ved Gudrunsvej i Brabrand.

En gruppe på fem mænd overfaldt den 25-årige kvinde i bussen, og en af . . . → Les mer: Innvandringens pris