Holocaustdagen

27. januar er den internasjonale Holocaustdagen. Nazistenes ideologi – herunder hatet mot jødene – tok livet av millioner av uskyldige mennesker. Yad Vashems webside har i disse dager åpnet enorme databaser og gjort dem søkbare for folk, i et samarbeid med Google. Navnelister, faktaopplysninger, 130.000 bilder av til dels svært god kvalitet, – mer enn god nok for fullstendig en gang for alle å stoppe munnen på Holocaustrevisjonistene med all verdens margin.

Yad Vashems holocaustarkiv ble grunnlagt i 1953 og regnes som verdens viktigste samling av dokumentasjon omkring jødeforfølgelsene. . . . → Les mer: Holocaustdagen

Ytringsfriheten snart et minne

Så mye er ytringsfriheten verdt – i virkeligheten. Når man ikke liker noe, eller blir redd for at ytringene kan støte dem som har den virkelige makten i samfunnet, blir det stille om toleranse og frihet. Da er det realpolitikk som gjelder. Spørsmålet er om det ikke er kryping for islam som er årsaken til at den amerikanske pastoren Terry Jones nå blir nektet innreise til Storbritannia. Har Storbritannia blitt et lydrike for det islamske storriket allerede? En dhimmistat?

Terry Jones har oppsiktsvekkende meninger. Om jeg eller du er enig eller ikke spiller ingen rolle. Hadde alle vært enige hadde vi ikke trengt noe vern om ytringsfriheten. Men det er . . . → Les mer: Ytringsfriheten snart et minne

Svenske tilstander i Mjøndalen

Det skal ikke så mange muslimer til før det er fullt Texas. Eller svenske tilstander om du vil. Nærmere bestemt “syv-åtte prosent”.

I Mjøndalen, Norge(!) er det nå baluba fordi en rektor som hadde sett seg lei på muslimske foreldres utmelding av samfunnet, og sendte dem brev der han i høflige, svært høflige vendinger, henstiller til dem å bidra litt mer til fellesskapet, – som norske foreldre gjør.

«Jeg ønsker at alle muslimske elever og familier reelt viser ved handling og væremåte at de ønsker å være en del av det norske samfunnet. Jeg ønsker at de vil delta på skolens aktiviteter, delta på leirskole, bidra til å . . . → Les mer: Svenske tilstander i Mjøndalen

Wiki-what?

Wikipedia er en nyttig oppfinnelse, og det er selvsagt fint at så mange har gått sammen om å skape dette digitale oppslagsverket. Men kvaliteten er så som så, særlig i den norske versjonen sies det, og man skal nå i gang med å få sving på en skikkelig oppgradering. Nok om det. (Aftenposten

Jeg bruker wikipedia en del, særlig når det er noe jeg ikke kan så mye om (uff, der røpet jeg meg, men hva gjør man ikke i sannhetens tjeneste) – ikke alltid fordi jeg vil sitere Wikipedia, men for å gi meg selv en liten oppdatering på hva man egentlig snakker om. 

Vel, så . . . → Les mer: Wiki-what?

Israel testet Stuxnet i Dimona

Mer og mer tyder på at Israel sto bak Stuxnet, viruset som satte Irans uransentrifuger ut av spill og forsinket landets atomvåpenprogram med år. Verden skal i så fall være Israel evig takknemlig for denne ublodige krigføringen.

Senter mot antisemittisme har flere artikler om emnet.

IsraelNationalNews.com Jerusalem Post Haaretz New York Times

Kjemp for alt hva du har kjært

 

Alltid freidig når du går veier Gud tør kjenne, selv om du til målet når først ved verdens ende!

Aldri redd for mørkets makt! Stjernene vil lyse; med et Fadervår i pakt skal du aldri gyse.

Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder! Da er livet ei så svært, døden ikke heller.

Christian Richardt 1867

Enjoy your childhood

Enjoy your childhood IV by el1as

 

© eli1as – devianart.com

Som å rive Hitlers hjem

Mens media i Norge nærmest selvsagt, som på automatikk, fordømmer at jøder bygger boliger i Øst-Jerusalem, byen som har vært jødenes hovedstad i tusener av år, og som Jordanske arabere okkuperte i 1948 mens de jaget ut de jødene de ikke drepte, – mens arabere som bor i Israel kan bygge og bo i full frihet, – føles det for andre som en befrielse å rive ned hotellet som fungerte som bolig for stormufti i Jerusalem Hajj Amin al-Husseini.

Al-Husseini var kjent som en stor beundrer av Hitler, med samme felles mål: å få . . . → Les mer: Som å rive Hitlers hjem

Innvandrerne tause når det gjelder

Mrutyuanjai Mishra er selv inder og innvandrer i Danmark:

Indvandrere fra Pakistan udgør en af de største grupper i både Danmark, Sverige og Norge. De har hidtil forholdt sig tavse i denne sag. Danske politikere med pakistansk baggrund udtaler sig heller ikke ofte om de grove menneskerettighedskrænkelser, som begås mod den kristne minoritet i Pakistan. De vil hellere klage over tonen i udlændingedebatten.

Kvinder og kristne betaler en høj pris for Blasfemiparagraffen i Pakistan

Afternoon in Marienlyst