Vil FN oppfordre terrorister til å bryte avtalen?

Det er skremmende, men neppe overraskende dersom man følger med i internasjonale nyheter, å se hva FN står for. Mens vi her i Norge har og har hatt en ledelse som nærmest forherliger FN, kan man i f. eks israelske medier lese hva som skjer.

Sjefen for FNs Menneskerettighetsråd, Navia Pillay hadde tirsdag kveld følgende å si om kravet om at terrorister som ble frigitt i bytte for Gilad Shalit, skulle dra fra sine opprinnelige hjemsteder: nemlig at . . . → Les mer: Vil FN oppfordre terrorister til å bryte avtalen?

Drømmen som ble et mareritt

Fra gårsdagens Sydsvenskan:

Vi flyttade hit för att vi tyckte att det var kosmopolitiskt och trevligt att bo nära Möllan. Men drömmen har förvandlats till en mardröm. Hur kunde det bli så här?

Ja, hur kunne det bli så här? Kanskje for lite vennlighet, for lite tilbud, for lite penger, for få innvandrere tatt inn i et lite land på kort tid. Enda mer innvandring, enda mer tilbud og sosialtjenester, enda mer blanding av kulturer hjelper nok.

At noen har tatt feil ett eller annet sted på veien, og ikke skjønner hva som skjer, selv når det har skjedd i årevis, det er i alle fall helt sikkert. Selv de som i utgangspunktet var positive til multikulti må bite i gresset når det kommer for nær.

Livsfarlig i Rosengård

I Norge har vi løst alle våre utfordringer med innnvandring, siden hele venstresiden har bestemt at vi skal være mer inkluderende, mer kjærlige og sånn. Om det hjelper på problemer av typen under, vil vise seg.

I Sverige sliter de fortsatt. Så mye er klart.

Brevbärare får överfallslarm

Södra innerstaden.Brevbärare utrustas med överfallslarm för att kunna arbeta runt Sevedsplan. – I nuläget råder vi dem att lämna området så fort de känner sig det minsta hotade, säger Mårten Pavlov, huvudskyddsombud på Posten i Malmö.

Sedan en veckas tid har brevbärarna larm som är direktkopplade till SOS Alarm. Brevbärarna har också blivit fler i området för att postutdelningen ska gå fortare.   Anledningen till de skärpta säkerhetsrutinerna är att brevbärare har blivit antastade, utsatts för raketskjutning och känt sig hotade . . . → Les mer: Livsfarlig i Rosengård

Professor argumenterer mot universitetsboikott av Israel

En skotsk professor responderer på en universitetsboikott av Israel.

Av Dr. Dein MacEoin (Oversettelse: Willy Gjøsund)

Studentforeningen i Edinburgh gikk for å boikotte alt israelsk ettersom de hevdet at Israel er under et apartheid-regime. Dr. Dein MacEoin er ekspert på Midtøsten, og skrev dette brevet til disse studentene.

Dette er en e-mail fra professoren til The Committee Edinburgh University Student Association (EUSA).

Kunne jeg få lov til å si noen få ord til EUSAs medlemmer? Jeg er utdannet ved Edinburgh (MA i 1975), hvor jeg studerte persisk, arabisk og islamsk historie i Buccleuch Place under William Montgomery Watt og Laurence Elwell Sutton, to av Storbritannias store Midtøsten-eksperter på den tiden.

Senere tok jeg en PhD på Cambridge og fortsatte å undervise i arabiske og islamske studier ved Newcastle University. . . . → Les mer: Professor argumenterer mot universitetsboikott av Israel