Dette er kvinnekamp!

Flere kvinner med muslimsk bakgrunn enn Ayyan Hirsi Ali og Shabana Rehman står frem og foretar seg ting som virker som en syl i øyet på de konservative muslimene. Det er en økende tendens virker det som. Tør én, tør kanskje to til.. Men dette kan være en lek med livet som innsats. Det vet disse kvinnene. derfor mener document.no at norske feminister kanskje kunne brukt kvinnedagen til noe annet enn å snakke om sin kåtskap.

Dr. Wafa Sultan, en syrisk-amerikansk psykiater bosatt utenfor Los Angeles: “Vi har ikke sett en eneste jøde sprenge seg selv i en tysk restaurant. Ingen av dem har sprengt noen kirker. Ingen jøde har protestert ved å drepe mennesker.”

Hun sier jødene har skaffet seg respekt ved sitt arbeide og sin kunnskap, ikke ved skrik og gråt.

Popartisten Deeyah sliter, men har vist stort mot, og reagerer på angrepene fra konservative muslimer med økt provokasjon. Hun sier rett ut at det ikke lenger handler om karrieren hennes, men at hun provoserer for å få puste (Dagbladet)

Relaterte innlegg
Uvitenhet og desperasjon
Sjelden har jeg lest i klartekst en klarere manifestasjon på det som er problemet ved mange ledende personer i Norge i dag, enten det gjelder myndigheter, akademikere eller klerikale figurer. Hva er så problemet? Problemet er at mange er for blåøyde, ...
Les mer...
Gud eller Allah?
Skal kristne få lov å si "Allah" i Malaysia? I Malaysia er det nå strid om bruken av ordet "Allah", man mener på mange måter at dette er "lakmustesten" på toleransen i det multireligiøse landet. Både kristne og muslimer har lenge bedt ...
Les mer...
Bebe og hennes søstre
Vi lever i en grusom verden. Noen ganger er det vanskelig å fatte ondskapen. Krig er alle enige i er forferdelig, men man har alltids en mulig diskusjon om hvem som har rett og galt, og det er dype konflikter. ...
Les mer...
Festen er slutt
Det er ikke helt ufarlig å ytre sine lovlige meninger om islam når man har mot seg en hærskare av politisk sinnsforvirrede mennesker, isvøpt en religiøs aura, også kalt islamister. Jeg traff historikeren Kim Møller i København i mars 2007. Han har blogget siden ...
Les mer...
Jahn Otto Johansen etterlyser reaksjoner på at kristne i økende grad forfølges i muslimske land. Han tar utgangspunkt i den planlagte moskébyggingen i Tromsø, støttet av Saudi-Arabia. Men få spør hvorfor det ikke er lov å bygge kristne gudshus i ...
Les mer...
Forskeren og muslimen Pernilla Ouis skriver en leseverdig artikkel i Sydsvenskan (takk til min venn Hans C. Petterson i Malmö) om den mislykte og misforståtte integreringsdebatten. Ouis åpner sterkt: Muslimers integration i Sverige har försvårats av två gruppers oförmåga att förstå ...
Les mer...
Oppdatert 26.05.04: Publisert i Norge Idag. (Vår kristne kultur er i fare) og i full versjon (dato ukjent) her... Oppdatert 22.05.04: Deler av denne artikkelen (hovedsaklig de fire-fem siste avsnittene) står på trykk i papirutgaven av Drammens Tidende 22.05.04, publisert som leserbrev. Det er ...
Les mer...
I vårt samfunn er friheten, - friheten til å ytre våre meninger, også når majoriteten er uenig, dypt grunnfestet. Selv når statsministeren er uenig, har vi lov å ytre oss uten å skulle risikere liv, helse eller ubehagelig oppførsel. Omkvedet i ...
Les mer...
Mange med meg satt sikkert og ristet på hodet da imam Zulqarnain Sakandar Madni var i Brennpunkt på NRK denne uka, det var vel 5. september. Imamen tilkjennega en del synspunkter som burde få alle til å se rødt. I ...
Les mer...
Muslimsk predikant forsvarer vold mot kvinner. Nå har han prekt i Norge. Og debatten raser. "Idioti", sier Basim Ghoslan i det islamske Forbundet. "Jeg vet ikke, jeg kan ikke uttale meg" sier arrangøren. "Det de sier er ikke hva islam.net ...
Les mer...
Uvitenhet og desperasjon
Gud eller Allah?
Bebe og hennes søstre
Festen er slutt
Tier om forfølgelse av kristne i muslimske
Halal-hippiene
Våg å tenke selv
Respektere islam?
Islam trenger kritikk
Ingen grunn til panikk

Relaterte artikler:

  • Ingen relaterte poster funnet

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>