Jødehat i Norge

Jeg er på fjellet, og så ved en tilfeldighet reportasjen om jødehat i Norge på NRK i går – med stor interesse. Der forteller fire lærere om sin opplevelser med denne spesielle formen for rasisme, alle under dekke av anonymitet.

Hva og hvem er de redd for? Sine overordnede? Skolemyndighetene? Regjeringen? Muslimene?

Har vi blitt et land av sveklinger? Vi skulle stå opp for rettferdigheten, ikke krype for dem som hyller Hitler, – eller deres beskyttere.

Takk til Tormod Strand for å ha tatt fatt i dette.

NRK

Relaterte innlegg
Advarsel eller trussel?
Siden 11. september 2001 har verden sett ekstra mye terror fra muslimer. I takt med dette har mengden trusler økt, og noen ganger glir trusler og advarsler i hverandre. Hva er hva? Da Mohyeldeen Mohammad holdt sin berømmelige tale på Universitetsplassen ...
Les mer...
Mediafolk, både i USA og her hjemme, vil gjerne ha skiller som ikke finnes i virkeligheten. Eller for å sitere Suzanne Fields på det konservative Washington-baserte nettstedet Townhall.com:    Det er et jag i media, både utenlands og her hjemme – for ...
Les mer...
Islamisme + nazisme = sant
De har rett som mener at islamistene samt deres venstreorienterte støttespillere, egentlig ikke har noe på venstresiden å gjøre. Islamisme er ekstremhøyre. Nazisme, fascisme. Samme side som jødeutryddelse og homohat, sigøynerhat, hat mot handicappede og tilbakestående, hat mot alt som irriterer. Så ...
Les mer...
Islam gjør småjenter til seksuelle objekter
Brynjulf Mugaas, tidligere medlem av FN's ekspertpanel om Somalia, redegjør for den økende hijab-bruken blant muslimer. Han oppfordrer innvandrermiljøet til selv å ta fatt i problemstillingen i stedet for å snakke om "mobbing av muslimer."  For hvorfor har situasjonen blitt ...
Les mer...
Grisen nå også i muslimske nyheter
Du blir liksom ikke klok på disse menneskene som blir så lett såret. I ene øyeblikket settes verden på ende for noen uskyldige tegninger av dette dyret, med en mengde mer og mindre forståelige uttalelser om hvordan og hvorfor, godt ...
Les mer...
Utrolig men sant. Helt i tråd med Jonas Gahr Støres berømte "det finnes ekstremister på begge sider" da han sammenlignet Selbekks publisering av Muhammed-karikatur med ekstreme muslimers flaggbrenning, hatefulle ytringer, ambassadebrenning og drap. Nå journalist Thomas Steinfeld i SüdDeutsche: De som omgås med "vestlige ...
Les mer...
Et fåtall radikale islamister
Ragnar Ulstein (i document.no) kommenterer utsagnet fra filosofen Helge Svare at "bare et fåtall er radikale islamister", noe som er et mye hørt utsagn for tiden, også undertegnede hører det stadig vekk. Hva mener Ulstein om det? Vi har bak oss ...
Les mer...
Nok snakk
Tormod Strand i NRK laget i vinter en reportasje på NRK om det økende jødehatet i Norge. Der kom det klart frem at det er muslimske innvandrere som står for de fleste tilfellene og den farligste volden. Vår egen tidligere finansminister ...
Les mer...
Muhammed som homofil
ADAM OG EWALD (Se flere bilder her...) Sooreh Hera er en iranskfødt billedkunstner bosatt i Amsterdam. Hun bestemte seg for vise hykleriet når det gjelder homoseksualitet og islam. Hun sier det er vanlig at gifte menn har sex med andre menn, hun ...
Les mer...
Ny hit blant palestina-arabiske barn"Palestinas fugler" lager sanger hvor barn ønsker døden velkommen for å komme til paradiset. Et arabisk barnekor får enormt mange treff på YouTube med sin hit "Når vi dør som martyrer kommer vi til himlen. Sangen er et opptak ...
Les mer...
Advarsel eller trussel?
Djevelens medløpere
Islamisme + nazisme = sant
Islam gjør småjenter til seksuelle objekter
Grisen nå også i muslimske nyheter
Ekstreme vestlige verdier
Et fåtall radikale islamister
Nok snakk
Muhammed som homofil
Barnevennlig Jihad i Jordan

Relaterte artikler:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>